Minnesota

Minnesota er i hjertet af Midtvesten. Vejret i Minneota kan være meget koldt eller meget varmt, afhængigt af tidspunktet på året, du ønsker at besøge. Hvis du er på udkig efter udendørs aktiviteter, kunst, musik og tilbringe tid i de stater, to største byer, så skal du planlægge en tur til Minnesota.

Hovedstaden i staten er St. Paul. Det er støder op til Minneapolis og er hjemsted for kunst, musik og teater. Hvis du kan lide at gå til skuespil, musicals, besøger kunstmuseer og udendørs spillesteder, så bliver du nødt til at besøge St. Paul.

For sports fans, er besøger Metrodome, hjemmet til Minnesota Vikings, en spændende begivenhed. Vedlagte kuppel gør det til en behagelig måde at se en professionel fodboldkamp. Vikings fans er i modsætning til alle andre og gå til et hjem spil er garanteret sjov for enhver besøgende.

Mall of America også tiltrækker mange mennesker til Minnesota. Det er landets største indkøbscenter og har over 400 butikker. Mall er ikke kun for shoppere, med stor fødevarer valg og endda forlystelsespark typen rides i bygningen. Folk rejser fra hele verden for at opleve det største indkøbscenter komplekse mennesker har været vidne til. Mall holder får større og giver beskæftigelse til over 1200 mennesker i Minnesota.

Andre byer i Minnesota omfatter Rochester, Duluth, St. Cloud, og Minnetonka. Disse byer er ikke så stor som St. Paul eller Minneapolis, men de har deres egen unikke charme. Du vil være i stand til at spise i små diners, besøge lokale historiske seværdigheder, og se landbrugsjord. Folk i Minnesota deltage i mange udendørs aktiviteter, der omfatter vandreture, fiskeri, jagt, sejlads og andre, afhængigt af vejret. Din familie vil have en stor tid besøger parker, se planter og dyr i deres eget habitat, og meget mere.