Rejseguide Tampa

Turistguide til Tampa, Florida, USA

Byen Tampa er beliggende på den vestlige kyst af staten Florida i USA.
Med en blomstrende kommerciel havn og mange havnearealer, er Tampa også tæt på en række bemærkelsesværdige strande, såsom Clearwater og St. Pete. Placeret på tværs fra St. Petersborg og inden for rækkevidde af Orlando, har byen meget at tilbyde besøgende, herunder mange historiske steder, attraktioner for familier og store sportsarenaer. Tampa har i dag en befolkning på mere end 300.000, og dækker mere end 110 kvadrat miles / 285 kvadratkilometer.

Tampa

[sibling-pages]

Tampa er også udstyret med et væld af indkøbscentre, sammen med restauranter, barer og et livligt natteliv. Meget af byens liv er centreret omkring området downtown, som indeholder Havn Tampa og Waterfront distriktet. Med to universiteter, mange underholdningsmuligheder og den udestående Tampa Bay Performing Arts Center, har byen tjent sig selv ry for at være Floridas kulturelle centrum.

Rejse Tampa:
Turistattraktioner i Tampa er ekstremt imponerende, med mange fantastiske strande i nærheden gør Tampa den perfekte ferie destination. Faciliteterne omfatter indførelse vartegn og monumenter, museer og kunstgallerier, mange must-see seværdigheder og familie attraktioner, rekreative aktiviteter, og en række store slotspark og haver. Top attraktioner omfatter Busch Gardens, der er en af ​​de bedste forlystelsesparker i hele Florida, med spændende forlystelser kombineret med et stort zoo.

Også et besøg værd i Tampa, er Florida Aquarium, Dinosaur World, Weeki Wachee Springs, den ekstremt historiske Sacred Heart Catholic Church og Raymond James Stadium, der jævnligt vært store professionelle fodboldkampe og er hjemmebane for Tampa Bay Buccaneers. Året igennem byen jævnligt byder på mange spændende festivaler, herunder den ekstremt populære Gasparilla Pirate Festival, som afholdes hvert år i januar og altid tiltrækker store skarer.

Tampa Transport:
Omkring Tampa, er offentlig transport velordnet og byen er let at nå ad vej, med nærliggende motorveje og motorveje. Greyhound busser opererer inden for Tampa og rejse til en række byer i Florida, herunder Orlando og Miami. Andre populære transportformer omfatter Amtrak tog, indre by sporvogne og taxier, som bør generelt reserveres på forhånd.

Tampa International Airport (TPA) står omkring 7 miles / 11 km fra byens centrum og er en vigtig transport hub, betragtes som en af ​​Amerikas mest effektive lufthavne. Med mange passagerer der ankommer hver dag, tilbyder Tampa Airport en række bekvem transport på jorden, såsom shuttle busser, taxaer og biludlejningsfirmaer muligheder.

Hoteller i Tampa:
At være en populær og solrig kystby, med mange usædvanlige attraktioner, det kommer ikke som nogen overraskelse, at Tampa tilbyder en bred vifte af hoteller, moteller, bed and breakfasts, og billig indkvartering. Nogle af de mest populære hoteller i byen kan findes i hjertet af downtown distrikt, tæt på faciliteter såsom butikker og restauranter. Også en række af havnefronten hoteller i Tampa tilbyder ekstraordinære udsigter over kysten og er yderst ønskelig, selv hotellets priser ofte bære en præmie, især i højsæsonen, som er fra januar til april. Weekend og sommer satser er normalt reduceret, og dette er et godt tidspunkt at finde rabatter.

Restauranter i Tampa:
Tampa har en overflod af restauranter, som er let tilgængelige og passer til enhver smag. Restauranter, caféer og barer har udviklet sig kraftigt i de seneste år på grund af den hastigt ekspanderende turisme handel og travl havneby. Koncentreret omkring de centrale områder af Tampa i Hyde Park kvarter – især langs South Howard Avenue, havnefronten og i hele den livlige Ybor distrikt, kan de fleste typer af køkken findes i Tampa, herunder fastfood på store fødevarer domstole i indkøbscentre, traditionelle Hispanic spisesteder og eksklusive seafood restauranter langs kysten.

Tampa Shopping:
Byen byder på et varieret shopping destination, med et stort og varieret udvalg af butikker og forretninger. Faciliteterne i Tampa omfatter mange designer butikker, kendte stormagasiner, top butikker og indkøbscentre. Populære shopping områder omfatter byens historiske og kulturelle områder, Centro Ybor Mall – som er beliggende i den Ybor Historic District, og Old Hyde Park Village i Tampa gamle Hyde Park distrikt, hvor du vil finde en blanding af moderne butikker, specialbutikker og kunstgallerier, i en særligt naturskønne omgivelser.

Tampa Vejret:
Tampa har varmt og solrigt vejr, med behagelige briser fra havet. Temperaturer i løbet af juni til august er på deres varmeste og kan nå højder på omkring 33 ° C / 91 ° F. Vinter og forår er varme årstid, og mange mennesker vælger at besøge området Tampa på denne tid af året. December og januar er de koldeste måneder med dagtemperaturer resterende meget mild og varm, normalt omkring 22 ° C / 72 ° F, selv om nedture på 15 ° C / 59 ° F kan opleves.