Orlando

Orlando i Miami er ikke uden grund et af verdens populæreste rejsemål – ingen andre steder finder man så mange aktiviteter og forlystelsesparker samlet på ét sted. Mest kendt er vel nok Walt Disney World® med for eksempel Walt Disney World Epcot®, hvor I kan opleve teknologiens fascinerende verden og Magic Kingdom, med Mickey Mouse, alle hans venner og et sandt overflødighedshorn af forlystelser.
USA_Universal_Orlando4_Florida
Uden for Disneys fantastiske fantasiverden finder I blandt meget andet Sea World med imponerende spækhugger- og delfinshow, Wet’nWild skræk indbydende vandrutchebaner, og i Universal Orlando Resort kan I blandt andet opleve ”The Wizarding World of Harry Potter”, og se hvordan nogle af de helt store biograffilm er blevet til. Her er rigtig gode oplevelser i vente for både voksne og børn. Ingen tvivl om at dagene flyver af sted, og en uge er ikke for meget at sætte af til at opleve denne gigantiske ”legeplads”.
orlando
Shopping
Florida er en genial rejsedestination hvis I også gerne vil shoppe på jeres ferie – og Outlets gør det muligt til overkommenlige priser. Outlets er et amerikansk begreb, der dog efterhånden også er kendt på vore breddegrader. Outlets er stedet, hvor fabrikanter sælger sidste sæsons varer eller i mange tilfælde sidste måneds varer til stærkt nedsatte priser – her kan der virkelig være penge at spare på budgettet.

I Orlando findes der flere Outlets, men de to mest kendte er Premium Outlets. Malls med almindelige og lidt mere eksklusive vare. Et finder I i den sydlige ende af International Drive nær afkørsel 68 på Interstate 4-motorvejen, og det
andet ligger i den nordlige ende af International Drive nær afkørsel 75A.

USA_Universal_Orlando_HarryPotter_Florida
Forlystelsesparker i orlando
Det siges, at det vil tage ca 42 dage at besøge samtlige forlystelsesparker i Orlando, så det kan godt betale sig at planlægge hjemmefra, og det kan også ofte med fordel betale sig at købe indgangsbilletterne hjemmefra. Der findes mange forskellige muligheder for at kombinere de enkelte parker i antal dage og antal parker.

Walt Disney World Epcot®
Oplev fremtiden i Epcot. Besøg Tomorrowland hvor morgendagens opfindelser findes til underholdning af børn i alle aldre. Gå ikke glip af World Showcase, som giver et indblik i forskellige kulturer verden over – og tag en tur i én af verdens hurtigste Disney-forlystelser, Test Track.

Walt Disney World – Magic Kingdom®
Kom og mød Mickey Mouse og alle hans venner fra de kendte Disney-tegneserier i den ældste af Orlandos seks Disneys-parker. I Magic Kingdom bliver tegneserierne til virkelighed. Mange af forlystelserne er baserede på klassiske Disney-film.

Universal orlando resort
Gå ikke glip af Universal Orlando Resort forunderlige verden, der nu er blevet endnu mere magisk efter åbning af ”The Wizarding World of Harry PotterTM”. Træd ind i en verden af troldom og magi. Gå en tur gennem byen HogsmeadeTM for at ende oppe ved slottet HogwartsTM. En helt fantasktisk oplevelse for Harry Potter fans og alle andre.

St. Pete Beach
Er I på jagt efter en ferie lidt væk fra de store turistmagneter, er det ikke noget dårligt valg at udse sig Floridas vestkyst. Her på denne vidunderlige kyststrækning langs den Mexicanske Golf får I kilometerlange strande med det fineste, hvide sand, en perlerække af charmerende byer og uanede muligheder for at dyrke vandsport. Havet, der som oftest viser sig fra sin meget børnevenlige side, gør yderligere dette område til det helt rigtige ferievalg for hele familien.

I St. Petersburg-området praler man med 361 solskinsdage om året – det skal måske tages med et gran salt, men ikke desto mindre er det et faktum, at vejret her generelt er super godt. De dejlige strande, havet, der indbyder til en svømmetur, de mange hyggelige beach bars og de eventyrlige solnedgange er kendetegnende for området.