Naples

Naples har ry for at være Floridas mest sofistikerede by, hvor de rige og kendte flokkes, men der er også plads til det stadigt stigende antal turister, der finder vej til denne lille perle. Her skal I nyde shopping mulighederne, caféerne og restauranterne og bare slentre rundt.

I Naples flokkes de rige og kendte, men der er dog også plads til det stigende antal turister, der hvert år finder vej til denne lille perle. Her har I mulighed for at nyde solen ved de dejlige strande, shopping i lækre butikker og ikke mindst for at se de helt enestående solnedgange.

Beliggende i det sydvestlige hjørne af Florida, er strandene måske knap så flotte, som de er lidt længere mod nord, men Naples er bla. et fantastisk udgangspunkt for turen til det eventyrlige naturreservat, The Everglades. Blot en times kørsel og I er midt i alle herlighederne! På en tur med airboat kommer I helt tæt på alligatorer, skildpadder og et utal af fugle.

Her er masser af muligheder for spændende udflugter til havs, vandsportsaktiviteter, fisketure og for at opleve det fascinerende naturreservat med mangrovesump ved Marco Island.

Fra Naples kan i tage I den uforglemmelige tur gennem “The River of Grass”, The Everglades, der er Amerikas største subtropiske vildnis med åben prærie, mangroveskov og et overvældende dyre- og fugleliv. Gør stop ved en af udbyderne af ture med airboat – det er en helt speciel oplevelse at suse gennem vildnisset, standse, nyde stilheden og se en alligator, der sagte glider gennem vandet.

Herefter følger endnu en fantastisk oplevelse, når I kører på den sydligste del af highway US-1 fra fastlandet til Key West over et utal af øer hægtet sammen med 42 broer.