Rejseguide Miami

Miami

Shopping
a) Lincoln Road Shopping med alle de kendte mærker og mange restauranter i gåafstand fra Miami South Beach området.

b) Bayside Marketplace Underholdning, spisesteder og shopping i over 100 butikker – her er det hele.

c) Dolphin Mall Miami-områdets største shoppingcenter med 240 butikker fordelt på 130.000 m² beliggende kun ca. 10 km. vest for Miami International Airport.

d) Sawgrass Mills Ft. Lauderdale 220.000 m² stort factory outlet mall med over 300 butikker kun ca. 60 km. nord for Miami Beach.

e) Aventura Mall Stort shoppingcenter i North Miami Beach med næsten 300 butikker kun ca 35 km. nord for Miami Beach.

Lilleudvalg af Ture & Seværdigheder med udgangspunkt i Miami
f) I Miami Seaquarium – er det muligt at se nogle af havets helt utrolige dyr i flotte shows, heriblandt spækhuggere og delfiner. Få en oplevelse for livet – kom helt tæt på delfinerne. Det er muligt at komme til at svømme med de helt unikke væsner. (mod ekstra betaling – reservation anbefales)

Miami

Miami

Det gyldne sand på Miami strande tiltrækker millioner og du finde dig selv blandt de mest antallet af mennesker, hvis du beslutter at rejse i efteråret.
Miami

Kunsten og kulturen i Miami er en af dens slags, og er rig med artefakter og regionale stilarter. Bortset fra disse pop kultur er kommet i en stor måde for det sted ved infusion af mange film og tv-funktionen skyderier i og omkring strandene. Den regionale kunst også er picking tempo og de lokale museer og kunstgallerier er opmuntrende de lokale for at vise deres talenter. Disse kunstgallerier også udgør en vigtig del af Miami rejseplan. Den livlige natteliv i stedet er blot elektrificerende og folk nyder deres liv ud på strandene i natten. Sidder omkring langsommere brande de har tid i deres liv.