Guide til Floridas bedste strande

Billige flybilletter til Florida

[sibling-pages]

En række af de bedste  strande  i  Florida og Miami, skal du  nyde. Til det formål har vi samlet en omfattende liste over de bedste Florida strande vi kunne finde. Så uden yderligere omsvøb, her er nogle af de bedste strande i Florida.

Fort De Soto Beach er et historisk fort bygget under den spansk-amerikanske krig placeret på Mullet Key. Denne 900 – acre park har 7 miles af strande, 2 fiskeri moler, picnic og camping områder, en lille historisk museum og en 2.000-ft. natursti.

Floridas Gulf Coast, Caladesi er en af de få tilbageværende store ubebyggede øer i Florida, og er kun tilgængelig med båd. Det er en perfekt steder til badning, fiskeri, picnics, dykning, vandreture og natur undersøgelse.

Key Biscayne strande i Bill Baggs Cape Florida State Park besøgende kan slentre af Atlanterhavet, chartre en dybhavsfiskeri båd, ride en jet ski, eller bare slappe af. Det er et af de bedste steder i Greater Miami for golf, solbadning og vandsport

Perdido Key er en naturlig paradis er hjemsted for rigelige indfødte dyreliv. De klare grønne vand og miles af blødt hvidt sand er perfekt til solbadning eller vandsport, og det er betragtes som en af Amerikas bedste badestrande.

South Beach er en happening hot-spot med en chik natteliv. Den “American Riviera” er fantastisk til par på spring break (der har råd til det alligevel), da rowdy skarer af teenagere er sjældent set på sine opskalere sand.

Greater Fort Lauderdale har 23 miles af solbeskinnede strande og er perfekt til folk, der ser eller shopping og spisning på et vilkårligt antal store beach butikker og restauranter, linje de rene og øko-venlige strande.

St. Joseph Peninsula State Parks miles af hvide sandstrande og slående klitformationer karakterisere denne Florida Panhandle område. Sejlsport, saltvand fiskeri, camping, kanosejlads og vandreture er alle populære St. Joseph Peninsula aktiviteter.

Clearwater Beach tilbyder næsten alle vand og strand aktivitet tænkeligt, og nærliggende Pier 60 Park har en familie rekreation kompleks med legepladser, fiskeri og koncession stande.

Anastasia State Park er hjemsted for flere sjældne, truede og truede arter.

Beliggende på Anastasia Island, nær St. Augustine, denne strand giver muligheder for camping, fiskeri, Picnic, Vandring, beachvolley, sejlsport og meget mere.
St. George Island State Park sidder på 9 miles af ubebyggede strande og klitter. Det er omgivet af Den Mexicanske Golf og Apalachicola Bay, og er en perfekt ramme for et roligt Florida tilflugtssted.

Daytona Beach kaldes “verdens mest berømte strand“. Besøgende kan køre biler på sandet om dagen og slentre boardwalk om natten, stopper lejlighedsvis at nyde arkaderne. Daytona Beach er også en stor surfing hotspot.

Siesta Key er en af de mest populære strande på den sydvestlige kyst af Florida og er berømt for sin bløde hvide sand. Faciliteterne omfatter livreddere, koncessioner, borde, grill, toiletter, brusere og volleyball & tennis domstole.

Du kan  løse mere  om Florida og Vejret  i Florida