Ft. Meyers

Har I lyst til flotte sandstrande og lækkert badevand, skal I blot køre knap 100 km fra Sarasota og 200 km fra St. Petersburg mod syd, for at finde Ft. Myers Beach og Sanibel Island, der ud over fantastisk strand- og badeliv byder på en fascinerende natur med mangrovesump og et eventyrligt dyreliv.

På en sejltur fra Ft. Myers kan I komme helt tæt på de legesyge delfiner, der holder til i disse vande. I det hele taget er området kendetegnet ved en meget smuk natur med mange fredede områder og dyrereservater.
fort-myers-beach
Ft. Meyers strand er hel unik, da man har, hvis man leder lidt, mulighed for at finde fossiler af haj tænder. Her er både de professionelle, der står her hele dagen, og de nysgerrige der bare synes, det er sjov at bringe denne specielle souvenir med hjem. De næste 3 nætter overnattes der i Ft. Myers.

Der er masser af muligheder for spændende udflugter til havs, vandsports-aktiviteter, fisketure og for at opleve det fascinerende naturreservat med mangrovesump ved Marco Island. Fra Ft. Myers er det også muligt at sejle til Key West med den afslappede boheme-atmosfære. Overalt ligger dejlige restauranter, masser af butikker og barer. Tag turen rundt i byen til fods, lej en cykel eller benyt Old Town Trolley-bussen, som kører til alle seværdighederne.