Florida

I Miami skal I bo midt på et godt art deco hotel ved hippe South Beach, ved Vero Beach på et fashionabelt hotel lige ned til stranden, på et godt resort med en god beliggenhed i Orlando og i eksklusive Sarasota skal I mere eller mindre bo på stranden. I Naples er det et flot resort, der lægger hus til jeres overnatninger, mens I ved Key West skal bo på et meget charmerende Bed & Breakfast-hotel – en stil som amerikanerne behersker til fuldkommenhed.
USA_Kitesurfing_Florida_01
Ud over de menneskeskabte attraktioner får I rig mulighed for at nyde de vidunderlige kyststrækninger langs Atlanterhavet og Den Mexicanske Golf, de enestående naturoplevelser i The Everglades, Amerikas største subtropiske vildnis og den specielle atmosfære på Key West.

Miami Beach er en by med en farvestrålende blanding af luksushoteller, art deco-bygninger og pastelfarvede moteller/hoteller med udsigt over den hvide strand og Atlanterhavets brænding. Her er et vidunderligt leben med muskelsvulmende rulleskøjteløbere, aktive gadesælgere samt solhungrende personer i alle aldre og former. Slå jer ned på en fortovsrestaurant og nyd synet af de mange spøjse typer, der går forbi.
USA_Beach_Florida
Miami Beach – Palm Beach – Vero Beach. (kørsel ca. 250 km)
Så forlader I Miami Beach og kører op langs kysten, hvor et stop i det eksklusive Palm Beach kan anbefales. Efter et par timers stop går turen videre til Vero Beach, som er en sofistikeret men på samme tid mere afslappede by, hvor I har en enkelt overnatning.

Florida  er et perfekt rejsemål for din kør selv ferie i usa

Florida er et perfekt rejsemål for din kør selv ferie i usa

[pagelist_ext show_first_image=”1″ image_width=”300″ image_height=”300″ limit_content=”100″]

Key West er indbegrebet af afslappet boheme-atmosfære. Overalt ligger dejlige restauranter, masser af butikker og barer. Tag turen rundt i byen til fods, lej en cykel eller benyt Old Town Trolley-bussen, som kører til alle seværdighederne. Og så er der solnedgangen. Den er et tilløbsstykke og beundres af såvel turister som de lokale beboere hver aften på Mallory Pier. Husk også at tage et billede fra Amerikas sydligste punkt