Aspen

Aspen, Colorado, bedst kendt som skisportssted for de rige og berømte, er mere end bare det. Aspen er en komplet ferie destination med fire særlige destinationer, der giver dig ubegrænset rekreative muligheder for alle fire årstider. Det har lidt af alt for alle: skiløjperne i Aspen Mountain, Aspen Highlands, Snowmass og kærnemælk, Aspen Mad og Vin Classic sommer festival for gastronom, masser af udendørs aktiviteter, naturskønne pragt for naturelsker, og en bindestreg Hollywoods glitz for blåøjet.
Bortset fra sin verdensberømte skiløb og snowboarding kan du også nyde snowmobiling, snesko og sne camping. Du kan også tage på vandreture, camping, mountain biking, fluefiskeri, ridning, kajaksejlads, whitewater rafting, jagt og paragliding når sneen smelter.
Aspen er Maroon Bells bjergene er en populær attraktion for fotografer fra hele verden. Restaureret historiske bygninger i byen Aspen og spøgelse byer i Ashcroft og Independence giver et indblik i områdets minedrift fortid. The Roaring Fork og Fryingpan Rivers gøre for nogle store ørred fiskepladser. Independence Pass, Castle Creek Road til Ashcroft, og Maroon Creek Road er pragtfulde naturskønne ruter. Nogle af de andre attraktioner, om end ikke af den naturlige slags, omfatter Wheeler Opera House, Hotel Jerome, og Ski Lift # 1.
Aspen ligger i vest-centrale Colorado, 40 miles sydøst for Glenwood Springs på Colorado Highway 82. Denne motorvej er den eneste adgang til Aspen vinteren. Om sommeren kan du nå Aspen gennem Independence Pass på Highway 82. Independence Pass er lukket fra begyndelsen af november til maj.