Californien

Billige flybilletter til Los Angeles i Californien

Opleve californien

Opleve californien

Solskin og sjov er, hvad Californien i USA handler om.

Denne Stillehavet badet tilstand var en af de sidste til at indgå i fagforeningen, men blev hurtigt en af de første på listen til rejser og ferie underholdning. Det skinnede med så mange stjerner, når Hollywood åbnet sine porte. Og taler om porte, var kendt for sine innovative metoder i byggeriet, når det er bygget Golden Gate Bridge. Og det var Walt Disney valg, da han besluttede at bygge det lykkeligste sted på jorden, skabe Disneyland. Det er nemt at rejse op og ned ad whhhole Califonia kyst med en fantastisk billeje fra nogen af lufthavnens steder, besøge museer, naturparker og andre forlystelsesparker, hvilket gør din California drøm.

Los Angeles Udstråler med spænding

Los Angeles, LA eller som nogle kalder det ‘The City of Angels’ er mættet med alle former for underholdning. Hvad det første kalder besøgende opmærksomhed er noget, der har at gøre med Hollywood og dets stjerner. Det første stop er normalt Hollywood Boulevard på Walk of fame, hvor du kan se, hvis hånd og fodspor har en lighed med jeres mens besøger Kodak Theatre, der er berømt for de Oscar fester. Og hvis du er heldig, kan du dele en montering værelse med en berømt person, som du går shopping på Rodeo Drive i Beverly Hills område, på Santa Monica Square eller på Hollywood Drive. Fra Muholland Drive kan du klikke væk på den berømte ‘Hollywood’ tegn, der er et symbol kendt af alle over hele verden. Alt dette spænding og dens har ikke engang koste dig en krone!

Ikke alt for langt uden for LA, i Anaheim, kan du finde den “lykkeligste sted på jorden”, som alle ved, er Disneyland. Jeg gik der tænker, at jeg ville være slør rundt efter mine børn, mens de levede drømmen om deres liv, men jeg kan forsikre Dem om, at jeg var mere begejstret og begejstret end mine børn. Jeg genoplevede barndommen eventyr, som jeg troede havde længe gået med mine kammerater Mickey og Minnie og delte nye med min familie. Prisen på $ 86 for voksne og $ 76 for børn over 9 år med transport fra vores hotel var vel umagen værd. Jeg har fået at vide, at Disney verden er bedre, men kun at se er at tro. Mange af mine venner har endda valgt at købe lejligheder i Los Angeles-området, så når de tilbringer deres ferie der, behøver de ikke at bekymre sig om logi. En drøm stedet er i Palisades, en lille by boligområde ikke langt fra Sunset Boulevard og kun et stenkast fra de imponerende tre miles løb klipper, stoppe Stillehavet i at komme ind.

Crossing Californien til San Francisco

Men hvis du virkelig ønsker at få et godt greb om Californien, så lad os gå ned til Stillehavet og over til Golden Gate Bridge i San Francisco. En ting er at stå på afstand og beundre dens storhed, men det bedste er at være en del af det. Der er cykeltur ture over broen, som først tager dig langs bugten Trail forbi forskellige interessante punkter og derefter over den 1,7 km lange bro. Men San Francisco woud ikke være komplet uden et besøg til øen Alcatraz og dens gennemtrængende fængsel og museum fyldt med prikken historie. Alt om Californien gør du snurre!