Rejseguide Palermo

Sicilien har gjort et uudsletteligt præg på den europæiske rejse scene. Er det på grund af vulkanen, der stadig brænder, eller er det på grund af den rige kulturarv, at byen bærer? De europæiske erfaringer er blevet prydet af den italienske indflydelse. Den græske dominans har efterladt sådanne mærker på bosættelserne i nærheden af ​​Rom og resten af ​​Italien, herunder Grækenland og Sicilien at det er blevet næsten umuligt at gå glip af det. Den romerske rester er grand nok til at tiltrække historikerne samt turister.

Sicilien er en af ​​de mest eftertragtede destinationer i Italien. Turismen fordel, at Sicilien kan give, er bare en ekstra funktion. Grunden til dette er, at det i det væsentlige et kulturelt ladet by. Palermo har i sig selv skattede udnytter af den anden store krig såvel som de gamle historiske fakta, at en betydelig del af verdenshistorien. Byen har en tydelig aura som differentiabel som dens sprog, som er en blanding af mange nærliggende sprog. Middelhavet indflydelse på plads, kan mærkes af retter, der serveres i sine overdådigt udsmykkede restauranter.

Sicilien har en unik historie, der er flankeret af de bedrifter og reglen om mange dynastier. Den geografiske placering af det sted giver et meget forkert billede af det at være en del af den italienske regel. Selv om det er nu en del af Italien, men dens oprindelse og historie er forskellig fra Italien. Det vigtigste land for Sicilien er adskilt fra den italienske jord og dermed det finder mange indfødte folk, der bor i det. Hvordan nogensinde har det været en favorit af næsten alle imperier. Carthage, grækerne og normannerne kæmpede over landet for meget, og det så ændre hænder. Rom var endelig sejrherre og de regerede det i lang tid. Så i slutningen af ​​det 19. århundrede Italien overtog kontrollen. Men virkningen af ​​mafiaen på øen er for meget og en stor del af arealet er stadig under dens indflydelse. Palermo har også æren af ​​at begå mafiaen koncept.

Palermo

Den græske og den romerske indflydelse på byen kan ses af den arkitektur, der er set rundt omkring i byen. Den enorme størrelse katedraler og platforme blænder sindet af de besøgende. Den sicilianske baggrund er blevet brugt af mange filmskabere og kunstnere. Alene storhed af den romerske og græske konstruktioner gør det til et af de mest eftertragtede destination i Sydeuropa.

Etna er en af ​​de vulkaner, der stadig er aktiv ud over at være den højeste i Europa. De rige tykke skovdække omkring Etna region er en ekstra attraktion for turisterne. Bortset fra de sjældent trafikale problemer og forsinkelser i fly og tog, byen byder på en vista af rejser oplevelser.

Palermo er let at tilgang, da det er en del af de fleste af østlige og sydlige Europa ture. Den enkelte besøg kan også være en god idé. Fra romantik mafiaen til den rå magt af naturen Sicilien har det hele.