Ferie i Rusland

Nu er det tid til at rejse til Rusland

For et land, der omfatter et areal på over 10.500 tusind kvadrat miles, er det ingen tilfældighed, de fleste mennesker ved meget lidt om Rusland, bortset naturligvis fra lærebog Blurbs af zaristiske styre, mongolsk razziaer, blodige revolutioner og sne, øde stepper. Den blotte flade af den russiske grænse gør landet en mere alsidig destination end noget andet sted i verden. Besøg den arktiske zone, og navigere gennem sub-tropiske områder uden nogensinde at forlade landet! Et nærmere kig og et par tips kan undertrykke din frygt og pique din interesse for at rejse til Rusland.

Western Rusland: Rejsen til Ruslands Heart and Soul
Western Rusland omfatter Moskva, St. Petersborg, Volgograd (tidligere Stalingrad) og Sortehavet og Det Kaspiske Hav, hvilket gør denne region den kommercielle og politiske kerne af nationen. Oprindeligt Ruslands hovedstad, blev St. Petersburg bygget af Peter den Store og er fyldt med både uforglemmelige og fortryllende resterne af en svunden tid. St. Petersborg er helt sikkert den mest europæiske og bedst bevarede by, prydet med statelige arkitektur og kongelige katedraler som ekko af en romantisk og prestigefyldt æra. I det tidlige 20. århundrede, flyttede hovedstaden væk fra den europæiske grænse til Moskva, hvor Kreml, Den Røde Plads og Lenins Mausoleum (hvor du kan se hans balsamerede krop!) Står som vidnesbyrd til Ruslands stenet historie. I sydvest, er Volgograd traditionelt accepteret som oprindelsen af ​​det russiske imperium og blev befæstet i 1500-tallet for at beskytte tsaristiske Ruslands sydlige grænse fra Cossack og Viking udplyndrer. Med disse baser dækket, lad folkemængderne bag og hoved øst ind i et land med en historie alle sine egne.

Rejser Rusland fra Europa til Asien
Der er intet helt som at se 6000 miles af jord i en enkelt tur. Den episke rejse ombord på den transsibiriske jernbane er for dem, der betragter rejsen til at være lige så magiske som destination. Den længste uafbrudte jernbanelinje på planeten tager dig fra metropolitan Moskva gennem store stepper og den sibiriske taiga, den største tilbageværende skov i verden, at endelig ankommer i den kommercielle travlhed i Ruslands vigtigste Pacific havneby, Vladivostok. Tre alternative ruter og flere udvidelser til europæiske og asiatiske nationer er også blevet konstrueret og giver flere muligheder for at rejse Ruslands bredde.

Mange rejser begrænsninger er blevet fjernet siden 1990’erne, og det er nu muligt at arrangere overnatning i mange af de fascinerende byer og betagende landskaber undervejs. Sørg for at tilbringe et øjeblik i den sibiriske by Ulan Ude, Rusland største buddhistiske center, og besøge den tibetanske buddhistiske kloster, der er blevet restaureret siden undertrykkende styre Stalin. Den Baikal Lake region er også en meget populær stop og et perfekt sted at være nedsænket i den naturlige skønhed af Ruslands kerneland. Baikal Lake er den ældste i verden, anslået til 25-30 millioner år gamle. Søen regionen er hjemsted for over 2.500 dyrearter herunder en entydig sibiriske arter af ferskvand segl og tusindvis af trækfugle.

Tilgængelighed er den ny holdning til udenlandsk turisme i Rusland. Et samfund, der længe har været lukket-off, især for vesterlændinge, er nu klar til at omfavne nysgerrige besøgende med åbne arme. Der har aldrig været et bedre tidspunkt at rejse Rusland!