Sölden

I Sölden i Østrig hersker den ægte intime tyrolerstemning med fantastisk skiløb i et smukt, varieret og sammenhængende skiområde, samt komfortabelt ophold på meget hyggelige pensioner.

Soelden
Det eventyrlige bjerglandskab, de mange solskinstimer og den berømte østrigske ”Gemütlichkeit” gør Sölden til noget nær det perfekte skisportssted. Og så ser vi bort fra, at området byder på 100 procent snesikkerhed og 141 kilometer pister i næsten alle regnbuens farver.

De fleste pister i Sölden ligger imellem 2.200 og 3.000 meters højde, og vil du længere op, løber den højeste nedfart i terrænet fra 3.249 meters højde. Området er forbundet med Rettenbach og Tiefenbach-gletscherne gennem “Den gyldne Port”.

Europas højest beliggende skitunnel forbinder de to gletschere med hinanden. Letøvede og øvede skiløbere har et overdådigt udbud af pister i det store og varierede terræn. Men brede velpræparerede boulevarder kan også friste mindre øvede, mens enkelte stejle pister vælter ned ad bjergvæggen, side om side med mere erfarne skientusiaster og snowboardere som nyder skferien i Østrig.

I terrænet mærker man også den hyggelige østrigske atmosfære, hvor tyrolermusik møder skiløberne i bjerghytterne og ved lifterne. Nede i den hyggelige og pulserende by kan du lade dig rive med af den folkelige afterski, der ligesom skiløbet kan dyrkes på alle niveauer.