Salzburg

Nydeligt fordelt på begge sider af Salzach-floden og smukt indrammet af de omkringliggende bjerge – disse storslåede alpine kulisser og byens charmerende historiske centrum kappes om din opmærksomhed, når du besøger Salzburg for første gang.
Salzburg

Den utrolig velbevarede gamle bydel er nemlig så unik, at den er med på UNESCOs verdensarvsliste, og hvis du er forfalden til kulturelle oplevelser og seværdigheder, så er Salzburg det helt rigtige sted at give efter for dén tilbøjelighed!

Om vinteren er Salzburg porten til nogle af verdens bedste skisportssteder, og om sommeren er det oplagt at sætte vandre- og campingture på agendaen. Det er ikke så mærkeligt, når man tænker på de helt fantastiske naturoplevelser, som betager både voksne og børn hele året rundt.

Men området har også en ganske overvældende mængde andre tilbud på menuen – rigtig gode spisesteder, for eksempel. De fleste gourmeter vil formodentlig være enige om, at de lokale østrigske specialiteter omfatter mere end én himmerigsmundfuld, især hvis du hører til dem, der ynder at afslutte måltidet med en velbrygget kop kaffe og runde af med lidt sødt. Men du behøver nu ikke være den helt store gourmet for at sætte pris på herlighederne – sig til dine smagsløg, at de godt kan begynde at glæde sig!

Ud over et ganske stort antal musikalske arrangementer til ære for Salzburgs mest berømte bysbarn, Wolfgang Amadeus Mozart, og den årligt tilbagevendende musikfestival, Salzburger Festspiele, lokker byen også med den ultimative shoppingoplevelse med sit store udbud af internationale kædebutikker og små special- og mærkevareforretninger.

Køb din flybillet til Salzburg online hos os– her kan du nemt og hurtigt booke dine billetter og finde alle de oplysninger, du har brug for.

Flyv billigt til Salzburg med. Find priser på flybilletter til Salzburg, se hvilke afgange, du kan vælge imellem, og book din rejse.

Du har også mulighed for at booke flybilletter fra din lokale lufthavn.

Skisæsoner, sneoversigt og pisteinfo for skiområderne omkring Salzburg
• Den typiske skisæson i Europa løber fra december til marts, dog vil sæsonen være helt op til et par måneder længere for de højest beliggende skiområder, som for eksempel de fem, der ligger på Østrigs gletsjere i Tyrol, som er snesikre hele året. Af disse kan du komme på sommerski på skisportsstedet på Hintertux samt i Kaprun på Kitzsteinhorn-gletsjeren.
• På internettet kan du løbende holde dig opdateret vedrørende snemeldinger for Østrig.
• Du kan også bruge internettet til at danne dig et overblik over alle de skisportssteder, som ligger op til tre timers kørsel fra Salzburg lufthavn.