Obertauern

I Obertauern er feriestemningen garanteret på forhånd.

Obertauern er et af de mest snesikre områder i Østrig. Sæsonen strækker sig fra begyndelsen af december og helt frem til begyndelsen af maj med skiløb for enhver smag på omkring 100 km pister. De blå og røde pister henvender sig til familier med børn og de knapt så øvede, og samtidig er der masser af udfordringer for den kræsne, erfarne skiløber. Snowboardere har også optimale forhold i blandt andet Longplaypark.

Obertauern

Obertauern


I området findes moderne lifte med høj kapacitet, og pisterne hænger utroligt godt sammen. Der er skibroer, så man kan stå på ski hele vejen rundt – den såkaldte ”Tauern Runde” – både med uret og mod uret. I terrænet findes hyggelige barer og spisesteder, hvor både sulten og tørsten kan stilles, og hvor den solbrændte glød friskes op på solterrasserne.

Begrebet ”ski in – ski out” har man i udstrakt grad taget til sig i Obertauern, hvor størstedelen af byens hoteller, lejligheder og pensioner er koblet på liftsystemet. Her kan du gå ud af døren om morgenen, klikke skiene på og køre direkte ud på pisten.

Det ekstra adrenalinkick kan også opnås med snowkiting eller på en snowbike. Mulighederne er utallige.

Her er plads til ro og afslapning, og serviceniveauet er højt, ligesom shoppingmulighederne er talrige og indbydende. I løbet af sæsonen arrangeres mange specielle events for hele familien. Afterskiing og nattelivet mangler heller ikke, og også her er der tilbud, der appellerer til alle aldersklasser