Rejseguide Martinique

Som en gruppe, tilbyder Antillerne øerne en utrolig markant Caribien ferie. Bestående af Aruba, Bonaire og Curacao, ABC-øerne var under kontrol af Holland som De Nederlandske Antiller indtil 1986. I det år, fik Aruba uafhængighed, selvom øen stadig er på linie med den hollandske Kongerige. I dag er Willemstad, Curaçao tjener som hovedstad i De Nederlandske Antiller, en kolonial gruppering hvilket også dækker Bonaire og de mindre øer i St. Maarten, St. Eustatius og Saba. Som et resultat af hollandsk regel er hver af øerne domineret af hollandske koloniale arkitektur og sædvane, men i de fleste tilfælde infunderes med farverige lokale blomstrer. Men trods dette europæiske indflydelse, er ABC øer som eksotisk Caribien, som du kan forestille dig. Fra de forskellige sportslige muligheder for den vidunderligt rige historie, absolut disse Caribbean Resort øer har meget at tilbyde enhver type af rejsende.

Aruba
Bonaire
Curacao

Aruba, det mest sydvestlige af ABC-øerne, ligger 42 miles fra Curacao og blot 15 km fra Venezuelas kyst. Premier Caribien resorts er placeret i Aruba, den mest udviklede og glamourøse af ABC-øerne. Som følge heraf er over en million besøgende tiltrukket af øen hvert år. Men Aruba har langt mere at byde på end flotte Caribbean Resorts, kasinoer og restauranter. Næsten 20% af øen er afsat til Arikok National Park, der er hjemsted for nogle af de smukkeste landskaber i hele Caribien. Øen er også en populær destination for vandsport, vært for en internationalt anerkendt windsurfing konkurrence hvert år. For mange rejsende, repræsenterer Aruba det ideelle, billedbog Caribien ferie.

Bonaire, på den anden side er den mindst udviklede af ABC øer. De primære attraktioner her er de koral-fyldte farvand ud for kysten og laidback stemning af øen. Omkring 25 år siden, den lokale regering har udpeget en stor del af havet omkring øen en marine park, bevare koralrev og strande til glæde for dykkere og snorklere. Forventningsfuldt, over halvdelen af øens årlige besøgende kommer for at udforske disse farvande. Ud over de 60 officielle dykkersteder, er Bonaire også kendt som en top fugl ser destination. Inde i vidtstrakte Washington-Slagbaai National Park og hele øen, kan over 200 arter af eksotiske fugle, der regelmæssigt blive opdaget. For en afslappende Caribien ferie væk fra folkemængderne, kan Bonaire være den perfekte ø.
Martinique
Curacao, den største ø i De Nederlandske Antiller, ligger mellem Aruba og Bonaire i det Caribiske Hav. Øen kan prale med en interessant historie, synlig i de museer og vibrantly malede bygninger øens hovedstad, Willemstad. En UNESCO World Heritage Site, er byen også hjemsted for den ældste fungerende hebraisk synagoge på den vestlige halvkugle og flere andre historiske steder. Walking gaderne i denne koloniale skat, vil du høre beboerne taler fire forskellige sprog: hollandsk, engelsk, spansk og de indfødte Papiamentu. Denne kulturelle mangfoldighed er også til stede i øens køkken, nogle af de mest unikke billetpris i Caribien. Ligesom andre ABC øer, er mulighederne for sjov i vandet ubegrænsede. Der er også masser af store muligheder for familier, herunder Curacao Seaquarium og masser af rolige, uspolerede strande. Mens Aruba er den mest luksuriøse af øerne og Bonaire den mest uberørte, kan man sige, at Curacao ligger et sted midt imellem.

Som du kan se, hver af ABC-øerne har en unik smag og karakteristiske turistmæssige muligheder. Uanset om du er på udkig efter en kulturelt oplysende og historisk tur, en eksotisk flugt eller en aktiv Caribien ferie, kan du helt sikkert finde det, du leder efter på en af ABC-øerne. Bedste endnu, hvorfor så ikke turnere alle tre øer? Resultatet ville sikkert være en fantastisk, velafbalanceret Caribien ferie.