Belize

Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: I Belize bor ca. 250.000, hvor af de 5000 bor i Belmopan

Belize2
Sprog
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: Hovedsproget i Belize er engelsk, men andre sprog som spansk, maya og carifuna tales.

Religion
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: I Belize er 60% er katolikker og 30% er protestanter.

[pagelist_ext]

Visum
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: Der kræves ikke visum ved indrejse til Belize. Man får 30 dage, som kan yderligere forlænges ved immigrationsmyndighederne i Belize. Har man ikke dansk pas, skal man undersøge visum forholdene ved ambassaden før afrejsen.

Leveomkostninger
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: Belize er et forholdsvis dyrt land, taget nabolandene i betragtning. De billigste guesthouses samt små hoteller ligger fra ca. 25-30 Usd og op pr værelse pr nat. Det beliziske køkken i Belize er ikke særlig imponerende, med meget lidt smag og med kylling eller fisk som hovedingrediens. Et dagsbudget i Belize vil ligge på ca. 200-250 kr pr person alt efter hvilken rejsestandard man vælger at følge.

Valuta
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: Møntfoden i Belize hedder Belize dollars og udgør 100 belize cent’s. Har man VISA/Master kort med, kan disse bruges i de fleste butikker i Belize, som betalingsmiddel. Har man brug for kontanter, skal man bruge bankerne, da hæveautomaterne ikke kan tage disse danske kort. Rejsechecks kan også anbefales at tage med.

Klima
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: Det bedste rejsetidspunkt at besøge Belize i, er november til maj. I disse måneder har man den behageligste temperatur, da det regner mindre og luftfugtigheden ikke er så høj. I sæsonen fra juli – november skal man være opmærksom på at orkaner har det med at passere igennem dette lille caribiske land. Belize har en årlig gennemsnits temperatur på ca. 30 grader.

Lokal transport
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: Belize har et udmærket transport system. Lokal busser fra grænserne går flere gange om dagen til Belize City. Fra den mexicanske grænse i nord til Belize city tager det 3-3½ time i bus. Båd forbindelser i Belize til øerne i det caribiske hav er også godt. Fra Belize city kan man sejle direkte til Caye Caulker og Caye Ambergris. De små forholdsvis primitive byer i Belize, har en med meget afslappet atmosfære og stemning at byde på.

Aktiviteter
Rejser Belize, vær at vide når du rejser til Belize: Belize har et 290 km langt rev, som giver en rejsende rig mulighed for dykning og snorkling af høj kvalitet.

Ønsker man flere informationer end oplyst her og i afsnittene, kan vi henvise til de to engelske guidebøger “Belize” samt “Belize, Diving & Snorkeling” begge fra Lonely Planetserien.

De har sagt, at Belize er et af de smukkeste steder at tilbringe din bryllupsrejse eller en romantisk getaway.

Belize er et sted, hvor du kan nyde en anden type livsstil, hvis kun for et par dage. Når du har besøgt Belize, vil du ikke ønske at rejse hjem.

Belize er kendt verden over for den unikke dyreliv og deres mange historiske strukturer, der kan dateres hundreder af år tilbage. Belize har nogle af de mest vidunderlige strukturer du kan finde i verden, såsom Maya ruiner.

Belize rejseguide

Billige flybilletter til Belize

En af de største ting at opleve i Belize er Bird Watching Tours.
Bird Watching ture i Belize kan vare fra 1-7 dage, og du beslutter dig for at bo i hytter, hvis du foretrækker. I løbet af dagen kan du tage kanoture eller ture langs vandet for at se de dejlige fugle, som du ikke kan se derhjemme. Nogle af disse fugle omfatter Toucan fugle, blå-grå tanagers, papegøjer, Anhinga fugle, svaler og så mange flere. Der er over 600 forskellige typer af fugle for dig at prøve at se, mens du er her, hvis du nyde at se på fugle. Der er også de fugle, der vandrer til Belize på forskellige tidspunkter af året. Det er noget, du gerne vil sikre, at du oplever på din tur til Belize. Hvis fugleture ikke er din yndlings ting at gøre, kan du stadig nyde gåture langs vandkanten og stier gennem junglen.

Hvis du søger at få mere personlig med de vilde dyr og kærlighed vand, derefter en anden varm ting at gøre i Belize er dykning i de smukke farvande Belize. De har mere end 50 forskellige steder at dykke. Du skal være på ét sted svømning med Barracuda til et andet sted svømning med hajer og rokker. Der er uendelige steder at dykke fra og vidne mange forskellige havdyr i deres naturlige habitat. Her kan du komme tæt på diverse livet i havet og se på, mens de går om deres daglige aktiviteter. Hvis dette er noget, du er på udkig til at gøre på din rejse, ville det bedste tidspunkt at besøge så være mellem månederne april og juni.

Belize er et af vore dages største steder at besøge eller bryllupsrejse. Hvis dit ikke meget til at komme ud i de farvande eller jungler, er der også mange andre seværdigheder såsom byen Belize. Den shopping er stor i byen, og de har mange gode steder at spise så godt.

Rækken af ferier til rådighed i Belize er utrolig bred med dem, der søger et eventyr ferie, som godt taget hensyn til som dem, der søger en romantisk ø tilflugtssted for eksempel.

Appellen af Belize er også omfattende, fordi landet har en så forskelligartet natur og dette giver vacationers for at nyde det bedste af stranden samt den bedste af regnskoven.

Med hensyn til omkostningerne ved opnåelse af en ferie i Belize dette afhænger meget af den enkeltes budget, fordi en ferie kan være skræddersyet til passer til næsten ethvert niveau af overkommelige priser. Backpackers er velkomne i Belize og dem, der søger fem stjernede luksus er også godt taget hensyn til.

Belize rejseguiden

For dem, håber på noget af et eventyr i Belize en dobbelt center ferie kunne meget vel passe regningen. Hvad med at starte ud med dykning koralrev fra Cayes og derefter laver nogle havet og floden kajaksejlads før overskriften inde i landet og ind i regnskoven for caving, vandreture og Fugleopdræt trips?

Hvis du foretrækker en mere afslappet ferie og søger efter den perfekte ø tilbagetog. Belize er også hjemsted for nogle verdensklasse fem stjernede resorts såsom Caye Chapel Island Resort, hvor de besøgende vil få gavn af nogle alvorlige forkælelse.

Familier på vej til Belize kan skræddersy gøre en ferie, der kombinerer hvile og afslapning for forældrene med sjov og undervisning for børnene. En række hoteller i Belize run kid klubber og har børnepasning til rådighed, således at mor og far kan få lidt tid alene på stranden eller ved poolen. Så der er mange interessante, uddannelsesmæssige og sjove udflugter, der kan arrangeres når på jorden i Belize for hele familien – udflugter såsom ridning i regnskoven, snorkle rundt om barrier reef eller mountainbike i junglen er alle meget populære .

Endelig dem, der ønsker at lære mere om den historie, biodiversitet og kultur Belize kan brugerdefinerede designe en ferie, der tager i Maya ruinerne og samtidig lære om regnskoven og de unikke flora, fauna og mennesker i Belize.