Telaviv

Tel Aviv er, uden tvivl, en af ​​mine favorit byer i verden.

Det er, at Tel Aviv har karakter og viljen til at leve. Overalt ser man finde folk at komme med en eller anden måde, og medfølelse på stedet, er smitsom, israelerne her kommer i en million nuancer og de historier er så tyk som hummus proppet på din pitta på falafel leddene. Folk er højt, forhastet og smukt israelsk.

Tel Aviv startede i 1880, med nabolaget af Neve Tsedek, en afvikling af jøder bryder væk fra byen Jaffa (Yafo), der i dag slutter på syd Tel Aviv. Israelerne foretrækker ikke at reflektere over den slags ting, men da de fleste forestiller araberne levede i lutter telte før tilbagelevering af pioner zionister.

[sibling-pages]

Nu naturligvis Tel Aviv er en moderne by med universiteter, togstationer og alt det andet, og er noget af en halvvejs hus mellem en europæisk og en mellemøstlig by, alle er uddannet, men der er nægte overalt, de har den nyeste teknologi, men den huse er ofte forsømt, og mens den har al den sex, stoffer og rock n ‘roll natteliv i en vestlig by, den har næsten ingen gadekriminalitet og er en af ​​de sikreste steder, du nogensinde gå rundt.

Bedst af alt, er naturligvis, at Tel Aviv er en strand by og vandet er kun om ren nok til svømning om sommeren. Det vender mod vest, og så er et af de få moderne steder i verden, hvor du kan gå og se solnedgangen hver dag. Eller se på de organer på stranden, afhængigt hvilken vej dit hoved drejes.

Der er fremragende natteliv med cool barer og klubber overalt, underjordiske fester og terrasse cafeer for dagen efter. På samme tid i en stor del af byen er der næppe en multinational butik (Starbucks mislykkedes her -! De ikke kunne kæmpe mod de lokale kaffebarer) og hver af de lokale butikker er uafhængig og selvstændig. Der er også markeder som Carmel Shook der synes næsten arabisk og så ‘energisk’ og ‘optaget’ for at gøre den våde drøm om en Lonely Planet forfatter.

Tel Aviv er en ungdommelig sted med en ung befolkning og er stort set den eneste reelle by i Israel, hvis du ikke er tilbøjelig til at tælle Jerusalem. Det er den dyreste sted i landet, som alle graviterer her for at arbejde og studere, hvad enten de kan lide det eller ej. Men det er også et fantastisk sted at leve, som du kan gå rundt til fods overalt, og det er også ret nemt at indkalde med mennesker, i hvert fald om sommeren.

Den nordlige del af byen er den rigere del med masser af vegetation. Gaderne er en smule mere støjsvage og kaffebarer er mere elegant. Alle synes at køre bil, og selv om alle stadig lever i boligblokke af beton med plast lukker / persienner for vinduerne, det har en rolig, stress-fri atmosfære.

Men det bedste af Tel Aviv er, hvor du kan smage og lugte byen i den beskidte syd, hvor murbrokker ligger rundt i gaderne og folk på et budget leve. Folk kører deres scootere på fortovet uden en tanke og gamle møbler er netop forladt ud på gaden. I kvarterer som Florentin du finde de kunstneriske slumkvarterer og ikke langt derfra ligger Kerem, hvor du lever og ånder markedet.

Tusind satellit byer surround Tel Aviv og de er for det meste forstæder tabt i rummet. Det er for det meste hvor familier flytter til, så de kan opdrage deres børn i ro. Så de vokser op og hader deres forældre til at vælge et sted så kedeligt at leve og derefter flytte tilbage til Tel Aviv.

Tel Aviv er en af ​​de nyeste byer i verden, og en platform for moderne Israel: brat, i dit ansigt og helt ganske dejlige.

Nyd at starte dagen med en afslappende morgenmad ved havet, på den nyrestaurerede Tel-Aviv Port, som nu fejrer sin 70 år. Det er placeret på mødet punkt mellem Yarkon floden og havet skabe en smuk udsigt over floden løber ud i havet. Til ære for de 70-året festligheder, giver byen gratis, guidede ture på havnen og omkringliggende områder på lørdag formiddag. For reservationer ring 03-681-6289.

Efter morgenmaden kan du drage fordel af den kølige morgen vejret på Yarkon Park. Minder om en miniatureudgave af New Yorks Central Park, vil du finde store strækninger af grønne græsplæner og haver, en kunstig sø med leje både, cykelstier, og et amfiteater til shows og koncerter. Børn kan nyde en togtur rundt i parken og legepladser, og byder på store træ klatrestativer. Parken indeholder også Zapari Bird Park og Meimadion Water Park.
.
Når du er færdig i parken, kan du slippe for sent formiddag og eftermiddag varme i et af de mange museer og gallerier i Tel-Aviv. Vi især anbefale den jødiske diaspora Museum.
Den jødiske diaspora Museum, (Beith Hatefusoth, den Nahum Goldmann museet af den jødiske diaspora) ligger på University of Tel-Aviv campus. Museet blev designet til at relatere historie og historien om det jødiske folk gennem de sidste 2.500 år, fra deres udvisning fra Israel, indtil nutiden. Museet tematisk relaterer jødisk historie i diasporaen ved at undersøge forskellige aspekter af jødisk liv, såsom kultur, familieliv, samfundslivet og vende tilbage til Zion, og mange andre. Et af højdepunkterne i museet er en enorm database med mere end 2.100.000 genealogier af jødiske familier fra hele verden. Besøgende kan foretage en søgning efter deres efternavn, og kan også registrere deres egen familie træer.
Museet er placeret på Klausner Street, Gate 2, Ramat Aviv. Tel: (03) 646-2020
Hvis du tilfældigvis er i Tel-Aviv på en tirsdag eller fredag, bør du hovedet over til Nachalat Binyamin område efter museet. Det er beliggende på Nachalat Binyamin St. og hjørnet af Allenby Rd. Både Nachalat Binyamin og Shuk HaKarmel vil give dig et glimt af farve og smag i Tel-Aviv. Det Shuk er et stort åbent marked med masser af friske råvarer og gode tilbud, og sælgerne har den højlydte, lidt skandaløst karakter, at man kun finder i Israel.

Nachalat Binyamin er tekstil centrum af Tel-Aviv, der er vært en håndværker messe to gange om ugen. Gaden er fyldt med kunstnere og sælgere, der sælger kunsthåndværk, smykker, kunst og Judaica. Der er gadekunstnere, musikere, kortkiggere og portrætkunstnere. Du kan fange en lys bid at spise på en af ​​Caf? S, og vil helt sikkert nyde det pulserende, jublende stemning af messen.

Markedet er åbent på tirsdage og fredage fra 10:00 til 17:00.

Du skal derefter fortsætte til Neve Tzedek område, som var den første jødiske kvarter der skal bygges uden for Jaffa, i begyndelsen af ​​1887. Dette område af Tel-Aviv er smukke og rolige, og byder på smalle, snoede veje og unik arkitektur der er blevet smukt restaureret. I årenes løb har Neve Tzedek traditionelt været hjemsted for mange berømte kunstnere og forfattere, herunder hebraisk Nobel litteratur præmierede forfatter, Shai Agnon, der opholdt sig i nabolaget fra 1909 til 1912.

Der er en række interessante kunstgallerier i området, herunder The Rokach House, som ligger på 26 Simon Rokach St., den Nachum Gutman Museum, fundet på 21 Rokach St., og Chlouche Gallery, som ligger på 32 Shlush St. På Shabazi St. og det omkringliggende område er der mange smukke forretninger og butikker, og hvis du har arbejdet op en appetit fra alle de benarbejde, der er masser af fremragende kaf? S at vælge imellem.

En dejlig måde at afslutte din tur til Neve Tzedek er at besøge Suzanne Dellal Center for Dans og Teater, beliggende på 6 Yehieli St. Det er en af ​​Tel Avivs mest fremtrædende teater og kulturelle centre, og er hjemsted for den berømte Bat- Sheva dansegruppe. Centret er omgivet af dejlige haver og byder på en smuk piazza. Du kan kalde dem på forhånd (tlf.: 03-510-5656) for at finde ud af liste over begivenheder, som består af en bred vifte af forestillinger og festivaler, og byder på mange forskellige stilarter af dans og musik, egnet til børn og voksne.

Hvis du ikke finder en aften ydeevne på Suzanne Dellal center, som appellerer til dig, kan du gå over til Tayelet (promenade) langs stranden, som kommer til livet efter solnedgang. Den Tayelet er fyldt med restauranter, barer og caf? S, hver med en forskellig personlighed og føler. Du kan finde levende dans og musik ved London Caf?, Jazz på Metzada og levende rockmusik og øl i de sene timer ved Mikes Place. Der er masser af restauranter at vælge fra så godt.