Jerusalem

Rejseguide til Jerusalem i Israel

Hvordan man kommer rundt i Jerusalem:

Den bedste måde at se den gamle by i Jerusalem, er ved at gå de smalle, gamle gyder at twist og drejninger som en labyrint. Dele af den gamle by som Shouk (marked), hvor stress og jag knuser omkring dig tekstombrydningsfunktionen tilstedeværelsen af ​​fortiden er bilfri.

Kirken af ​​Den Hellige Grav

Via Dolorosa ender her, ved kirken den hellige Grav. Ligesom de fleste af den gamle by, er det placeret i en lille gårdhave foran og de tilstødende bygninger bygget af Jerusalem sten. Kuplen af ​​kirken ved siden af ​​spir af en minaret, kaldet til bøn ekko gennem de gamle alley måder. Inde i kirken er det sted, blevet delt op mellem flere kristne sekter, der vogter nidkært over deres stykke af rummet.

Denne stedet, den højeste i den gamle by, har været et helligt sted, da romerne byggede deres tempel til Venus, og der har været flere kirker her, begyndende med den ene Konstantin udbudt, efterfulgt af endnu bygget af korsfarerne. Det er blevet tilføjet på siden, men det er stadig en firkantet gotisk skabelse med enorme lofter og store søjler støtter det.

[sibling-pages]

Mængden af ​​turister er næsten det samme som i shouk. Her blev Kristus naglet til korset. Vogtede ned et andet sæt trapper, forbi pladen af ​​rock, hvor hans krop blev vasket, og endelig et par meter væk, den hellige Grav selv. Alt er dækket i guld og gobeliner.

Mod bagsiden af ​​kirken er cool, rolig, dæmpet oplyste korridorer, der er åben på små kapeller. Du kan fornemme duften fra århundreder og fugt i luften.

Klippemoskeen

The Dome of the Rock er placeret over Grædemuren på den gamle Tempelbjerget (Haram ESH-Sharif, på arabisk).

Der er ingen kommercialisering her. Faktisk forlader du alle dine ejendele udenfor: sko, punge, kameraer, penge og pas.

Under den store guld kuppel, er den stille og ro i et sted, der emmer af spiritismen. Mænd (og kvinder, særskilt) roligt gå om deres andagt. Folk taler sagte, ingen sælger postkort eller stearinlys, og ingen tager fotografier. Hvad lys er der skinner ned fra blyindfattede ruder i kuplen, på en luns af nøgne klippe omkranset af et kunstfærdigt udskårne træskærm. Det var her, at Abraham var parat til at ofre sin søn, og her Mohammed siges at have op til himlen på sin hest. Hestens hov prints formodes at være synlig i stenen.

Ligegyldigt hvad dine overbevisninger, dette er et unikt sted, og ingen bør gå glip af en mulighed for at besøge den.

Shrine of bogen

Dette er et must se. Dødehavsrullerne er opstaldet her. Du gå ned en skrånende tunnel ned i undergrunden bygning, der kunne fordoble som en film indstillet til en Sci-Fi film. De lange haller er foret med glas-fronted udsparinger. Inde er forskellige gamle ruller fundet i hulerne omkring Ein Gedi og spænder fra forsendelser fra Bar Kochba til sine tropper under sin opstand mod Rom i 132 CE til endnu tidligere dokumenter, herunder juridiske papirer om retssager, ejendom gerninger og lån.

Ikke indtil du er underjordiske ser du Scrolls selv. Værelset er rund og bi-niveau med vægge af stenplader som så mange af de gamle bygninger i byen. Nogle er bare fragmenter, og nogle synes at være helt komplet. Hver er perfekt dannede bogstav sidder på svage linjer trukket for skriveren at følge.

I den dybeste del af helligdom er den sfæriske vindue holder Esajas rulle, svøbt omkring en overdimensioneret udgave af træstolpeskelettet en Toraen er viklet omkring. Du kan langsomt gå omkring det. Hvad et mirakel det er, at disse skrøbelige stykker af papyrus og pergament har overlevet i så mange tusinde år.