Mellemøsten

Rejseguide til Mellemøsten

Så du ønsker et andet sted at gå til for din bryllupsrejse? Somewhere eksotisk med masser af historie og spænding kombineret med steder af skønhed! Derefter Mellemøsten kan være din nye destination for din bryllupsrejse.
Mellemøsten er en krydret blanding af gammel historie! En række religiøse og kulturelle arv, samt fantastiske seværdigheder! For ikke at nævne venlige mennesker, fremragende køkken og livlige basarer, hvor du vil være i stand til at købe souvenirs af din mellemøstlig bryllupsrejse.

Mellemøsten er den region i verden, der forbinder Europa til Asien og Afrika. Intetsteds er dette mere tydeligt end i den egyptiske by Cairo, hvor topmoderne kontorbygninger og smarte restauranter står side om side med moskeer, citadeller og kirker mange århundreder gamle. Dette er chancen for at udforske det vidunderlige i de egyptiske Pharaohs – se de gamle bygninger, undrer såsom pyramiden og Sfinxen.

[sibling-pages]

Watching solen indstilling over Nilen er en uforglemmelig oplevelse, som det er stirrer på de store pyramider, flyder i Det Døde Hav eller udforske Jerusalems hellige steder. Fordyb dig i atmosfæren af bibelske byer som Bethlehem og Galilæa, eller blot tilbringe din bryllupsrejse slappe af på en hvid sandstrand.
Mellemøstlig musik, maleri, dans og litteratur kan alle blive opdaget gennem museer, festivaler og liveoptrædender. Der er noget mystisk og magisk venter på at blive opdaget på din bryllupsrejse.
Omfattende arkæologiske udgravninger er foretaget i dele af Israel og Egypten, afslører levn fra den romerske tidsalder, såsom storslåede amfiteatre i Beit She’an og Alexandria.
Israel og Egypten er begge fyldt med historie og tradition. En mellemøstlig bryllupsrejse giver dig mulighed for at udforske, afdække og forstå disse ældgamle mennesker. Der er vidunderlige eksempler på arkitektur, gode indkøbsmuligheder markeder, køkken og meget mere. Gør dette til din bryllupsrejse til at huske for evigt.