Costa Rica

Costa Rica: Dette er ikke alene det mest demokratiske land i Mellemamerika, men har også den højeste levestandard. Samtidig er det særdeles frodigt med regnskov, frugtbart højland, en vild flora og fauna, flotte vulkaner og betagende sandstrande.
Generelt: Arealet er på 51.000 km2, indbyggertallet er 3,37 mio., heraf 90% hvide, 7% meztizer, og en sort minoitet på den caribiske kyst. I hovedstaden, San José, tales der spansk og engelsk, omkring Puerto Limòn. Transport foregår med fly, tog og bus.
Møntfoden: Costa Rica Colon.

Costa Rica

Costa Rica


Klima Costa Rica: Costa Rica klima er Fugtigt, varmt ved kysterne, varmt klima på højsletten, og køligere i bjergene. Regntiden strækker sig fra maj til september.
Historie: De første europæere ankom med Columbus 1502. Landet blev uafhængigt i 1848.

Seværdigheder Costa Rica: Med sin beliggenhed i 1182 m. over havets overflade, og omgivet af regnskov, er hovedstaden San José et besøg værd i sig selv. Den betaget natur har også meget at byde på, f.eks. regnskoven, den eksotiske flora og fauna der kan ses i adskillige naturreservater overalt i landet. Der er mange vulkaner, bl.a. den majestætiske Irazu-vulkan der er i udbrud, eller Póas-vulkanen, med to kratere, hvoraf det ene er aktiv, og det andet har dannet en lagune på 400 m2. Der er også rige muligheder for at slappe af på de paradisiske strande.

Her kan De f.eks. tage til Peninsula de Nicoya, hvor der stadig er uberørte, hvide sandstrande eller det lille fiskeleje Montezuma, der tiltrækker mange turister. Man kan også besøge den eksklusive ferieby Puntarenas på stillehavskysten, eller strandene i nationalparken Manuel Antonio hvor man kan observere det vilde dyreliv.

Costa Rica er et lille kystområde land i Mellemamerika. Denne rigt land ligger mellem Nicaragua og Panama og er den mest beundrede ferie stedet i Mellemamerika. Folk kommer fra nær og fjern for ferie i Costa Rica.

Eco-Diversity
Costa-Rica er forskelligartet med hensyn til klima, topografi, flora og fauna. Du vil finde stor forskel i klimaet, i meget små afstande. Mens husfæller i Costa Rica, kan du besøge sine lumre strande, regnskov og cloud skove. Hundredvis af arter af fugle og dyr er skatten af ​​landet.

Turist Adventures
Der er noget for alle husfæller i Costa Rica. De vilde liv ture tage dig til at se de vilde dyr og krybdyr i deres naturlige levesteder. Turister kan tage en tur i en skov fra en svævebane, hvilket giver dem en komplet oversigt over plante-og dyreliv i denne skov. En række reb fastgjort til træerne i en jungle, give de mere dristige turister til at svinge fra træ til træ.

Forskellige inerte vulkaner også gøre for varm turistattraktion. De kan se udbrud fra aktive vulkaner som Arenal, sikkert fra en afstand. Dykning i Costa Rica er en anderledes oplevelse helt på grund af den overflod af livet i vandet i det Caribiske Hav. Vestkysten af ​​Stillehavet er stedet, hvor dykning finder sted.

Skønhed i naturen
Naturlige vidundere er også i overflod i Costa Rica. Det være sig den krystal blå søer dannet i kratere omkring de inerte vulkaner eller det varme vand springs omkring de aktive vulkaner, kan de tage dig i ærefrygt.

Kom Der
Turisterne er nødt til at flyve ind til San Jose, hovedstaden i Costa Rica, som alle større flyvninger har tilknytning til denne by. Flying ind på Liberia er en anden mulighed. Hvis du vil flytte rundt i landet, folket husfæller i Costa Rica normalt leje en bil, da der er en masse at se.

Ophold i komfort
Udover hoteller, også turister leje huse mens opholder sig i Costa Rica. Husene kan være så enkel eller luksuriøse, som du gerne vil bruge. Det er et sikkert land med god mad og et meget lavt antal af tropiske sygdomme.

Costa Rica er det bedste valg for folk på udkig efter Eco-turisme. Besøg det én gang, og du vil sikkert gerne vende tilbage der meget snart

Costa Rica – et paradis i Mellemamerika

Costa Rica, et lille land fyldt med sol, strande, vulkaner, busser, god mad og fest!

Ingen vil forlade Costa Rica følelse, de ikke har en god tid.

Family Vacation i Costa Rica

Du vil ikke have noget problem besøger Costa Rica selv med små børn. Costa Rica er et land, hvor de fleste familier har mere end 1 barn. Maden er god, og antallet af tropiske sygdomme fundet i Costa Rica er ikke noget problem.

Der er which mange strande, hvor bølgerne er mindre i størrelse og hotellerne og hytter har puljer, at vælge et sted at have det sjovt er ikke noget problem.

Ferie til Par

En tropisk paradis. Et par kan gå overalt i landet og nyde ro, serenety samt partiets side af livet.

Mange hoteller og hostels har særlige romantiske tilbud, ture og pakkerejser til at gøre dit ophold noget endnu mere specielt. Hvis du vælger en mindre, mere aflukket og privat sted at bo, tale med ejeren og forklare, at du er et par på udkig efter nogle kvalitet tid, hånd i hånd, og de vil oftest gøre deres bedste for at hjælpe dig ud i enhver måde, de kan.

Honeymoon i Costa Rica

Det samme gælder for et bryllup og / eller bryllupsrejse. Religion er vigtigt i Costa Rica, og du kan højst sandsynligt finde en kirke og præst til et bryllup i næsten enhver større religion.

Og bryllupsrejse?

Du kan finde særlige bryllupsrejse pakker i de fleste hoteller, og resorts. En af de bedste er en meget romantisk ophold i Playa Hermosa hvor du kan gå på sunset sejladser om natten. Eller gå fuldt ud med en Moviestar dyrt ferie i Four Season Hotel i Guanacaste.

Singles

Som i alle dele af verden kan singler have en god tid. Party all night long og lad dine fødder gør det taler til rytmen af ​​salsa.

Mange barer, natklubberne og steder, hvor der er fester næsten dagligdags kan findes under hver en sten!

Så tag et kig på Costa Rica til din næste ferie, da det aldrig vil lade dig ned!

Rejser til Costa Rica og 3 must-sees!

Den fantastiske land Costa Rica er fuld af så mange naturskatte, at vælge hvad der skal se med den begrænsede tid, du har, mens du besøger, kan være ganske udfordrende. Jeg har haft den lykke at udforske hele landet i Costa Rica, og er kommet op med de tre øverste must-sees mens du besøger dette paradis. Hver enkelt er unik på sin egen måde, og alle er sikker på at give en uforglemmelig oplevelse, som du altid vil huske.

1. Nauyaca Falls og Don Lulu Tour – Denne fantastiske sæt af vandfald er beliggende mellem surfing landsby Dominical på den centrale Stillehav kyst og den travle lille by San Isidro de General. Falder er privatejet og den bedste måde at turnere dem er ved at tage Don Lulu tour, som består af en horseback ride til faldet og inkluderer morgenmad og frokost. Turen koster kun $ 40 per person gør det en stor værdi. Turen begynder på motorvejen, hvor du monterer din hest, og begynde på 3 mile trek til falls, stopper ved den maleriske Tico-stil hjem af Don Lulu for en typisk costaricanske Morgenmad af friske frugter og gallo pinto (bønner og ris) . Efter morgenmaden, er det op på hesten igen til den korte tur til indgangen til faldet. Efter en temmelig stejl afstamning ned en håndskåret trappe, ankommer man til en af ​​de mest fantastiske naturlige attraktioner i hele Costa Rica. De falder består af to niveauer med den øverste falder tårner sig op over 500 fod, og den nederste falder bestående af en bred kaskade af over 100 meter, der styrtdykker i en idyllisk 30 fod dyb pool. Dine guider på turen vil være mere end glade for at hjælpe dig klatre op i de nederste falder for en once in a lifetime spring af tro i den forfriskende pool nedenfor. Efter et par timer svømning og afslappende ved siden af ​​dette costaricanske skat, det er en kort, men anstrengende opstigning tilbage op ad trappen til din ventende mount. En vidunderlig frokost bliver serveret på Don Lulus og derefter turen slutter tilbage på motorvejen. Resten af ​​dagen går med overvejelser om den vidunderlige erfaring havde alle.

2. Volcano and Lake Arenal – Volcano Arenal hæver sig over Lake Arenal i den nordlige centrale del af Costa Rica. Det er den mest aktive vulkan i Costa Rica med daglige udbrud, og pulserende glødende lava viser, at der kan nydes om natten. Vulkanen sidst havde en større udbrud i 1968, da den begravede den gamle bydel i Arenal i aske og sod. Den costaricanske regering har siden oversvømmet det område, hvor Arenal plejede at være at skabe Costa Ricas største sø, og nedsænke det engang livlige landsby i hundredvis af meter vand. Søen er hjemsted for nogle af de bedste regnbue bass fiskeri i hele verden, og der er mange lokale guider, der vil tage dig til de bedste steder. Ud over verdensklasse fiskeri på søen, er Lake Arenal også internationalt kendt for sin windsurfing. Der findes mange typer af boliger i Arenal område lige fra femstjernede resorts ligesom fornemme Tabacon Hot Springs Resort til små værelser for budgettet sindet rejsende. Der er nogle vidunderlige canopy ture i det område, hvor du kan tilbringe en dag zippe ned et kabel over regnskoven baldakin nedenfor. Det Arenal område er virkelig en fantastisk stykke af paradis, hvor du kan nyde synet og lyden af ​​en aktiv vulkan truende over en malerisk sø. Virkelig en must-see i denne spektakulære land.

3. Manuel Antonio – The kronjuvel af Costa Ricas nationalparker, Manuel Antonio er uden tvivl en must-see på dit besøg i Costa Rica. Beliggende lige syd for Quepos på den centrale Stillehav kyst, parken er kun et par timer fra San Jose gør det meget tilgængelig. Manuel Antonio er en meget lille park i forhold til de andre parker i landet, men det tiltrækker flere besøgende om året end nogen anden park. Parken har uberørte pulver sandstrande tilbage faldet med frodige smaragdgrønne bjerge at springet ind i den dybe blå Stillehav. Manuel Antonio er blevet så populær, at parken direktør har måttet begrænse antallet af mennesker tilladt i parken til 600 på hverdage og 800 i weekenden. Det er ikke underligt, at folk står i kø for at komme ind på dette fantastiske sted, som på en given dag, du kan få øje på 3 forskellige arter af aber, sloths, silkeaber, ozelotter, flod oddere, pacas og speckeled kaimaner samt, 200 arter af fugle. Strandene ved Manuel Antonio er ofte betragtes som den smukkeste i hele Costa Rica. Manuel Antonio blev faktisk opdaget af Ponce de Leon i 1519 på hans søgen efter ungdommens kilde, og mens han måske aldrig har placeret netop springvand, ser det ud til at han havde snuble efter Edens Have. Dette sted vil efterlade dig forpustet og med uforglemmelige minder om skønheden i Costa Rica. En konkret must-see på dit besøg i paradis.

Costa Rica er et lille kystområde land i Mellemamerika. Denne rigt land ligger mellem Nicaragua og Panama og er den mest beundrede ferie stedet i Mellemamerika. Folk kommer fra nær og fjern for ferie i Costa Rica.

Costa Rica

Eco-Diversity
Costa-Rica er forskelligartet med hensyn til klima, topografi, flora og fauna. Du vil finde stor forskel i klimaet, i meget små afstande. Mens husfæller i Costa Rica, kan du besøge sine lumre strande, regnskov og cloud skove. Hundredvis af arter af fugle og dyr er skatten af ​​landet.

Turist Adventures
Der er noget for alle husfæller i Costa Rica. De vilde liv ture tage dig til at se de vilde dyr og krybdyr i deres naturlige levesteder. Turister kan tage en tur i en skov fra en svævebane, hvilket giver dem en komplet oversigt over plante-og dyreliv i denne skov. En række reb fastgjort til træerne i en jungle, give de mere dristige turister til at svinge fra træ til træ.

Forskellige inerte vulkaner også gøre for varm turistattraktion. De kan se udbrud fra aktive vulkaner som Arenal, sikkert fra en afstand. Dykning i Costa Rica er en anderledes oplevelse helt på grund af den overflod af livet i vandet i det Caribiske Hav. Vestkysten af ​​Stillehavet er stedet, hvor dykning finder sted.

Skønhed i naturen
Naturlige vidundere er også i overflod i Costa Rica. Det være sig den krystal blå søer dannet i kratere omkring de inerte vulkaner eller det varme vand springs omkring de aktive vulkaner, kan de tage dig i ærefrygt.

Kom Der
Turisterne er nødt til at flyve ind til San Jose, hovedstaden i Costa Rica, som alle større flyvninger har tilknytning til denne by. Flying ind på Liberia er en anden mulighed. Hvis du vil flytte rundt i landet, folket husfæller i Costa Rica normalt leje en bil, da der er en masse at se.

Ophold i komfort
Udover hoteller, også turister leje huse mens opholder sig i Costa Rica. Husene kan være så enkel eller luksuriøse, som du gerne vil bruge. Det er et sikkert land med god mad og et meget lavt antal af tropiske sygdomme.

Costa Rica er det bedste valg for folk på udkig efter Eco-turisme. Besøg det én gang, og du vil sikkert gerne vende tilbage der meget snart

Costa Rica – et paradis i Mellemamerika

Costa Rica, et lille land fyldt med sol, strande, vulkaner, busser, god mad og fest!

Ingen vil forlade Costa Rica følelse, de ikke har en god tid.

Family Vacation i Costa Rica

Du vil ikke have noget problem besøger Costa Rica selv med små børn. Costa Rica er et land, hvor de fleste familier har mere end 1 barn. Maden er god, og antallet af tropiske sygdomme fundet i Costa Rica er ikke noget problem.

Der er which mange strande, hvor bølgerne er mindre i størrelse og hotellerne og hytter har puljer, at vælge et sted at have det sjovt er ikke noget problem.

Ferie til Par

En tropisk paradis. Et par kan gå overalt i landet og nyde ro, serenety samt partiets side af livet.

Mange hoteller og hostels har særlige romantiske tilbud, ture og pakkerejser til at gøre dit ophold noget endnu mere specielt. Hvis du vælger en mindre, mere aflukket og privat sted at bo, tale med ejeren og forklare, at du er et par på udkig efter nogle kvalitet tid, hånd i hånd, og de vil oftest gøre deres bedste for at hjælpe dig ud i enhver måde, de kan.

Honeymoon i Costa Rica

Det samme gælder for et bryllup og / eller bryllupsrejse. Religion er vigtigt i Costa Rica, og du kan højst sandsynligt finde en kirke og præst til et bryllup i næsten enhver større religion.

Og bryllupsrejse?

Du kan finde særlige bryllupsrejse pakker i de fleste hoteller, og resorts. En af de bedste er en meget romantisk ophold i Playa Hermosa hvor du kan gå på sunset sejladser om natten. Eller gå fuldt ud med en Moviestar dyrt ferie i Four Season Hotel i Guanacaste.

Singles

Som i alle dele af verden kan singler have en god tid. Party all night long og lad dine fødder gør det taler til rytmen af ​​salsa.

Mange barer, natklubberne og steder, hvor der er fester næsten dagligdags kan findes under hver en sten!

Så tag et kig på Costa Rica til din næste ferie, da det aldrig vil lade dig ned!

Rejser til Costa Rica og 3 must-sees!

Den fantastiske land Costa Rica er fuld af så mange naturskatte, at vælge hvad der skal se med den begrænsede tid, du har, mens du besøger, kan være ganske udfordrende. Jeg har haft den lykke at udforske hele landet i Costa Rica, og er kommet op med de tre øverste must-sees mens du besøger dette paradis. Hver enkelt er unik på sin egen måde, og alle er sikker på at give en uforglemmelig oplevelse, som du altid vil huske.

1. Nauyaca Falls og Don Lulu Tour – Denne fantastiske sæt af vandfald er beliggende mellem surfing landsby Dominical på den centrale Stillehav kyst og den travle lille by San Isidro de General. Falder er privatejet og den bedste måde at turnere dem er ved at tage Don Lulu tour, som består af en horseback ride til faldet og inkluderer morgenmad og frokost. Turen koster kun $ 40 per person gør det en stor værdi. Turen begynder på motorvejen, hvor du monterer din hest, og begynde på 3 mile trek til falls, stopper ved den maleriske Tico-stil hjem af Don Lulu for en typisk costaricanske Morgenmad af friske frugter og gallo pinto (bønner og ris) . Efter morgenmaden, er det op på hesten igen til den korte tur til indgangen til faldet. Efter en temmelig stejl afstamning ned en håndskåret trappe, ankommer man til en af ​​de mest fantastiske naturlige attraktioner i hele Costa Rica. De falder består af to niveauer med den øverste falder tårner sig op over 500 fod, og den nederste falder bestående af en bred kaskade af over 100 meter, der styrtdykker i en idyllisk 30 fod dyb pool. Dine guider på turen vil være mere end glade for at hjælpe dig klatre op i de nederste falder for en once in a lifetime spring af tro i den forfriskende pool nedenfor. Efter et par timer svømning og afslappende ved siden af ​​dette costaricanske skat, det er en kort, men anstrengende opstigning tilbage op ad trappen til din ventende mount. En vidunderlig frokost bliver serveret på Don Lulus og derefter turen slutter tilbage på motorvejen. Resten af ​​dagen går med overvejelser om den vidunderlige erfaring havde alle.

2. Volcano and Lake Arenal – Volcano Arenal hæver sig over Lake Arenal i den nordlige centrale del af Costa Rica. Det er den mest aktive vulkan i Costa Rica med daglige udbrud, og pulserende glødende lava viser, at der kan nydes om natten. Vulkanen sidst havde en større udbrud i 1968, da den begravede den gamle bydel i Arenal i aske og sod. Den costaricanske regering har siden oversvømmet det område, hvor Arenal plejede at være at skabe Costa Ricas største sø, og nedsænke det engang livlige landsby i hundredvis af meter vand. Søen er hjemsted for nogle af de bedste regnbue bass fiskeri i hele verden, og der er mange lokale guider, der vil tage dig til de bedste steder. Ud over verdensklasse fiskeri på søen, er Lake Arenal også internationalt kendt for sin windsurfing. Der findes mange typer af boliger i Arenal område lige fra femstjernede resorts ligesom fornemme Tabacon Hot Springs Resort til små værelser for budgettet sindet rejsende. Der er nogle vidunderlige canopy ture i det område, hvor du kan tilbringe en dag zippe ned et kabel over regnskoven baldakin nedenfor. Det Arenal område er virkelig en fantastisk stykke af paradis, hvor du kan nyde synet og lyden af ​​en aktiv vulkan truende over en malerisk sø. Virkelig en must-see i denne spektakulære land.

3. Manuel Antonio – The kronjuvel af Costa Ricas nationalparker, Manuel Antonio er uden tvivl en must-see på dit besøg i Costa Rica. Beliggende lige syd for Quepos på den centrale Stillehav kyst, parken er kun et par timer fra San Jose gør det meget tilgængelig. Manuel Antonio er en meget lille park i forhold til de andre parker i landet, men det tiltrækker flere besøgende om året end nogen anden park. Parken har uberørte pulver sandstrande tilbage faldet med frodige smaragdgrønne bjerge at springet ind i den dybe blå Stillehav. Manuel Antonio er blevet så populær, at parken direktør har måttet begrænse antallet af mennesker tilladt i parken til 600 på hverdage og 800 i weekenden. Det er ikke underligt, at folk står i kø for at komme ind på dette fantastiske sted, som på en given dag, du kan få øje på 3 forskellige arter af aber, sloths, silkeaber, ozelotter, flod oddere, pacas og speckeled kaimaner samt, 200 arter af fugle. Strandene ved Manuel Antonio er ofte betragtes som den smukkeste i hele Costa Rica. Manuel Antonio blev faktisk opdaget af Ponce de Leon i 1519 på hans søgen efter ungdommens kilde, og mens han måske aldrig har placeret netop springvand, ser det ud til at han havde snuble efter Edens Have. Dette sted vil efterlade dig forpustet og med uforglemmelige minder om skønheden i Costa Rica. En konkret must-see på dit besøg i paradis.