Ferie ideer til Romantiske steder

Millioner af familier tager sommerferie sammen hvert år. Rejser med hele familien kan være en vidunderlig oplevelse, men der er tidspunkter, hvor du og din partner har brug for lidt tid alene. En romantisk smuttur kan være lige hvad du har brug for, og heldigvis er der flere muligheder at vælge imellem.

Den første ting at overveje, når du vælger en romantisk sommer flugt er, hvad romantik betyder for dig. Nogle føler det som om visse aktiviteter eller indstillinger ødelægge “stemningen”. Af denne grund, tænke på, hvad det er du har brug for og hvad du ønsker at få ud af ferien.

Barbados

Hvis en smuk tropisk klima er, hvad du leder efter, kan du ønsker at undersøge Barbados nærmere. Barbados er en østlige Caribien ø i Atlanterhavet og er kendt for sine fantastiske kystnære ferier, som er ideelle til romantiske getaways. Barbados også tilbyder en vifte af unikke butikker, underholdningssteder og restauranter.

Tahiti er også en anden mulighed. Beliggende i Stillehavet, er det nævnt som den “smukkeste ø i verden.” Denne fantastiske ø tilbyder romantiske sommerferier modsætning til alle andre. Med så mange romantiske resorts at vælge imellem, restauranter og aktiviteter for par vil du helt sikkert have den romantiske getaway du har brug for i Tahiti.

Den Pocono Mountains i Pennsylvania er et andet populært tilflugtssted for par. Pocono resorts er kendt for deres vintertid aktiviteter, men de resorts er åbent hele året. I lavsæsonen kan temperaturen ikke være tropisk, men de tilbyder privatliv og et godt sted at flygte til, når du har brug for at komme væk fra de daglige rutiner og aktiviteter.

Svarende til Pocono feriesteder, Paris Frankrig er ikke en tropisk placering, men det betragtes som en af ​​de mest romantiske steder i verden. Du vil bemærke den romantik, så snart du ankommer i byen. Ud over de romantiske hoteller, vil du finde mange fantastiske attraktioner. Mange par bekræfte deres kærlighed og igen på The Eiffel Tower, et af de mest populære attraktioner i området, hvis ikke den mest populære.

En anden mulighed er at gå på en romantisk krydstogt. Adskillige populære krydstogtskibe tilbyde skibe specielt til par, og længden af ​​flugt kan variere alt fra tre til ti dage, nogle gange længere. Om bord, er du sandsynligvis til at finde mange afslappende, romantisk og spændende aktiviteter, som du og din partner kan nyde.

Derudover krydstogtskibe ofte dock på flere havne og et skib med en romantisk tema er mere tilbøjelige til at stoppe ved havne med romantiske omgivelser. Selv om det varierer fra krydstogtskib, er du ofte tilladt flere timer eller en hel dag til at udforske havneområdet. Mange par finde denne udforskning at føle sig som en separat ferieoplevelse.

Husk på, at den destination ideer ovenstående er kun et par af de populære valg for par. Hvis disse ikke er inden for din rækkevidde for så vidt angår budget eller rejse nærhed, så fortvivl ikke. Der er tusindvis af andre destinationer, hvorfra du kan vælge!

Forkæl dig selv med en romantisk ferie i Mexico

Leder du efter romantiske ferie spots for at tilbringe noget kvalitetstid og romantisk tid med din elskede? Forkæl dig selv med en romantisk ferie i Mexico. Det har en række steder, hvor du kan generobre romantik i dit forhold.

Uanset om du ønsker at bruge din tid på stranden eller udforske historiske steder, Mexico har dem alle. Du kan tilbringe aftenen feste og tage i al spændingen fra nattelivet mens den stadig beholder romance går gennem natten!

Jeg vil anbefale dig at tage en tur med din elskede til Los Cabos. Los Cabos ‘skønhed og pragt vil overvælde dig. Det har en række aktiviteter, som du kan fordybe dig i løbet af dagen og bruge tid på at være romantisk hele natten. Stedet har en utrolig natteliv. Los Cabos er også fantastisk til en bryllupsrejse. Du vil finde restauranter og natklubber over det hele. Desuden har det mange steder, hvor du kan spille golf og tage ud at fiske.

Cancun tilbyder dig den fredfyldte pragt af det blå ocean, kultur, fremragende køkken, og et spændende natteliv udover stor nydelse af vandsport. Det er en af ​​de bedste turistmål i Mexico og dækker de smukkeste marine landskaber i dens omegn. Fra Cancun kan du gå for udflugter langs Riviera Maya, hvor du vil finde templer, byer, monumenter og skulpturer af Amerikas antikke civilisation. Det består af 130 kilometer strand og naturlige reserver.

Manzanillo er en af ​​de mest forunderlige og salig strand destinationer, du finder under din romantiske ferie. Det har fine sand og er rig på naturlige flora. De fleste hoteller og andre loger i Manzanillo har førsteklasses service, som yderligere øge din romantiske komme væk!

Puerto Vallarta er et Romantisk paradis. Hvis du ser en rolig, fredelig og romantisk ferie derefter dette er stedet du. Brostensbelagte gader og smukke hvide bygninger med røde tegltage let kan identificere Puerto Vallarta.

Andre romantiske destinationer i Mexico omfatter steder, der er ikke på stranden eller kysten. Byen Oaxaca tilbyder historiske seværdigheder og arkitektoniske synspunkter, som ikke kan findes andre steder i landet. Sort ler keramik fra denne region er berømt. Oaxaca er kendt for mange andre håndværk. Nærliggende, naturlige attraktioner omfatter en 2.000-årig træ og en kirke bygget i 1521.

Mexico har meget at tilbyde til romantiske rejser. Fra smukke strande i Regal byer til romantiske steder, har landet alle, at du nogensinde set frem til din drøm bryllupsrejse eller par getaway. Hvert sted har sin egen appel og charme. Mexico har altid været en elskers paradis og vinde romantik blæser i luften overalt. En romantisk smuttur til Mexico bør være næste tur i din ferie kalender. Tro mig, når du kommer tilbage, vil du ønsker at gå der igen og igen.