Attraktioner i Barcelona

[sibling-pages]

Højt humør og vitalitet regere i overflod når i Barcelona. Denne smitsom hovedstad i Catalonien, og næststørste by i Spanien, emmer sjæl og energi, lever livet fuldt ud. Barcelonas verve modsvares af sin storslåede arkitektur, der er kendetegnet ved en mands underskrift, Antonio Gaudi.

1. Las Ramblas

Løb fra seafront igennem til Placa de Catalunya, Las Ramblas er en fusion af markedsboder og gade underholdning. Hold øje med mimeartister, selvom holde en hånd på din tegnebog.

2. Sagrada Familia Church

I gang siden 1882, er La Sagrada Familia måske Antonio Gaudis mest storslåede præstation. Som endnu ufærdige, er det igangværende byggeri af denne gotiske mesterværk finansieret gennem turisme.

3. Picasso Museum

Født i Malaga, flyttede Pablo Picasso til Barcelona under hans teenage år. Selvom mange af hans største værker er på private hænder, er Picasso-museet på Carrer Moncada et besøg værd.

4. Casa-Museu Gaudi

En pink, Alice-in-Wonderland hus er rammen om Gaudi museum. Gaudi boede i dette surrealistiske sted mellem 1906 og 1926 med sin niece. Udstillingerne i museet omfatter møbler, tegninger og portrætter designet af den store mand selv.

5. Den Poble Espanyol

Afsluttet i 1929, det »spanske Village” er en samling af bygninger, der repræsenterer de kollektive arkitektoniske kendetegn i Spanien. En fejring af alle ting spansk, er landsbyen blevet et samlingssted at spise og blive underholdt.
ampnou-FC-barcelona-AC-milan
6. Biskoppens Palads

Efter at være blevet ødelagt af brand, Vallespinós biskop Juan Bautista Grau jeg bestilte Antonio Gaudi til at designe en ny og mere storslået palads i 1887. Efter biskoppens død og deraf følgende interferens fra bispedømmet, opgav Gaudi projektet. Det var ikke beboet indtil 1961.

7. Gotiske kvarter

På stedet af en gammel romersk landsby, er det gotiske kvarter en kontrast af moderne og middelalderlige arkitektur, der inkorporerer den storslåede 14. århundrede katedral.

8. Olympic Stadium

I løbet af 1992 fokuserede verdens øjne på det olympiske stadion i Barcelona, ​​da de var vært for OL. I dag en populær atletik facilitet, stadion var en redesignet version af den oprindelige indbyggede i 1929.

9. Passeig de Gracia

Som en af ​​de store shopping områder i Barcelona, ​​henvender Passeig de Gracia for den beskedne, og også dem, der foretrækker de mere sofistikerede butikker. Barer og restauranter også fore færdselsåre.

10. Lover Dag

På vegne af dem, der søger romantik, forpligter Barcelona med sin egen version af St Valentines, kendt som Lover Dag, som fejres hvert år i april 23rd.