Rejseguide Vanuatu kort

Vanuatu kort

“Oplev Hvad Matters” er den nuværende slogan Vanuatu Tourism slogan og mens de besøgende sikkert kan nyde farverige cocktails, fine feriesteder og svajende palmer, er der fokus på at udforske og opdage, hvad Vanuatu har at byde på, og i den proces, opdager mere om dig selv. Vanuatu Øerne er et eventyr entusiast paradis og geologisk aktiv øhav er en naturlegeplads af farverige koralrev, boblende vulkaner og frodige jungle.

Det uberørte tropiske paradis, i det sydlige Stillehav ligger kun 2 timer fra Brisbane, Australien. Betydning ‘Land Eternal’, Vanuatu er en kæde af 83 øer af vulkansk begyndelser dannet i en Y-formet øgruppe, der strækker sig over en vis 800kms af Stillehavet, halvvejs mellem Australien og Hawaii.

Hovedstaden, Port Vila er et veludviklet turistmål, der kan prale af en af de smukkeste naturlige havne i verden. Byen byder på gode restauranter, toldfri shopping, og en farverig lokale marked. Port Vila er en by, der aldrig kørt og aldrig i en fart. En blid, fredelig sted, hvor lokale og besøgende både kan blot tage sig tid til at nyde bare hvordan velsignet det har været af naturen.

Vanuatu rejseguide