Rejseguide Vanuatu

Vanuatu – din invitation til Paradis

Flygte fra den daglige trummerum og kombinere en foryngende ferie, hvor du kan slappe af på hvide sandstrande, tage en svømmetur med den venlige farverige revfisk, der spiser lige ud af dine hænder. Shop på de mange toldfrie detailhandlere og besøge det lokale marked og til top din fridag hvorfor ikke hovedet ud til en af de mange restauranter, der giver en bred vifte af lokale skaldyr og køkken.
Vanuatu er et land med rige frodige tropiske regnskove, smukke blå laguner, vandfald og et utal af skjulte bugter og strande, der går fra Snehvide til vulkansk sort. Ikke at forglemme det varme vand i aqua og mørke blues med en fascinerende undervands verden af farverige tropiske fisk, der lever blandt storslåede undersøiske vrag og koralrev formationer.

Vanuatu rejseguide

Landdistrikterne i Vanuatu kræver en mere eventyrlystne ånd. Men det er her, at over 80% af de Ni-Vanuati mennesker bor i små landsbyer, der fastholder Melanesian kultur som det har været i tusinder af år. De Ni-Vanuatu mennesker er en blid, kærlig, venlig og fredelig mennesker, der nyder livets simple glæder i et land af forskellige og unikke skikke og kultur. Der er oplevelser for den rejsende ikke findes andre steder i verden.
Vanuatu er anerkendt som et af de mest kulturelt mangfoldige lande i verden. Der er små samfund af franske, britiske, australske, New Zealand, vietnamesisk, kinesisk og andre øer i Stillehavet, der lever i harmoni med Ni-Vanuati. Denne jomfru tropiske paradis i det sydlige Stillehav blå vand er af en sådan skønhed, at man aldrig ønsker at forlade.

Forkæl dig selv med 5 stjernet indkvartering og slappe af i luksus, er det DXGrand Hotel. Fantastisk udsigt over Port-Vila og Mele Bay, den DXGrand Hotel tilbyder uovertruffen kvalitet i funktioner, komfort og service. Gå dybhavsfiskeri, sætte på din scuba gear og dykke ned i det krystalblå vand for at se de fantastiske skabninger, fange et kort flyvetur til en nær-ved øen og tage en gåtur op en aktiv vulkan for at se de spektakulære udbrud.

Hvorfor ikke drage fordel af de fantastiske feriepakker til rådighed, og komme og opleve den fredelige livsstil af en relativt nyt land, hvor den sande ø levende kan ses, mens du stadig bliver passet i stil.
Måske kan du ønsker at besøge andre små lokale øer og se den lykke og aktivitet i de lokale ni-Vanuati folk viser dig deres lokale håndværk og hvorfor ikke bo for den lokale fest af smukke fødevarer.

Besøgende kan køre op til krateret af Yasur, nævnt som den mest tilgængelige aktive vulkan i verden, havkajak runde øernes kyster, udforske undersøiske WWII relikvier, eller vandre og cykel gennem kokosplantagerne og tropisk regnskov.

Vanuatu vejret

Vanuatu  vejret er Tropisk / subtropisk. Sommeren er fra november til marts, den gennemsnitlige temperatur er 28 ° C (op til 32 ° C), og det kan være varmt, vådt og fugtigt. Vinteren er fra april til oktober med temperaturen i gennemsnit 23 ° C. Hav temperatur varierer fra 22 til 28 grader gør svømning fornøjelig hele året rundt. Nedbør er moderat og cykloner er muligt, normalt mellem december og april hvert par år.

hovedstad på  Vanuatu:
Port Vila