Rejseguide Tahiti

Tahiti RejseGuide luksusrejser

Tahiti vokser som en af ​​de bedste luksus rejse ferie destinationer. Fra honeymooners, der ønsker at opleve intimitet af disse afsondrede øer, til aktive dykkere afventer de farverige undersøiske skærme, til familier, der ønsker en unik oplevelse, Tahiti har en masse at byde på for rejsende af alle typer. Men, antallet én ulempe er den opfattede omkostninger til Tahitian rejser. Med sådanne hoteller i St. Regis, Le Méridien, og Le Taha’a Private Island Resort, betyder rejse til Tahiti ikke finde den erfarne rejsende som en “budget-venlige” destination. Men der er flere måder at opleve Tahiti på et budget.

Tahiti Club Med

The Bora Bora Club Med Resort har en af ​​de mest prime steder på øen. Beliggende på sin egen lagune midt i kokoslunde, denne udvej sportsgrene en af ​​de få all inclusive oplevelser i Tahiti. Selv om det er en ældre udvej, er det godt vedligeholdt og prisen er rigtige. Udvej består af bungalows, selvom ingen af ​​dem er over vandet. Det anbefales, at du bruger de ekstra penge for at få en ocean view bungalow at forbedre din oplevelse og slå den polynesiske varme. For rejsende, der har deres hjerter indstillet på Tahitian luksusrejser, er Club Med Bora Bora en stor mulighed at overveje. For flere ideer til planlægningen af ​​din kommende luksus ferie bryllupsrejse
Tahiti
Privatejet og drives

Der er en række af privatejede og drives kroer, moteller, bed and breakfast og villaer, der er åbne for offentlig virksomhed. Disse egenskaber er normalt drives af en indfødt familie, og tilbyde mere beskedne indkvartering. Det betyder også færre mennesker og mere privatliv, som er en unik måde at opleve polynesiske liv op tæt og personligt. Du kan udforske på egen hånd eller nyde lagunen at familien sandsynligvis har udforsket i generationer. Du vil også være medvirkende til velvære af en række indfødte Tahitian familier, der vil byde dig velkommen til deres hjem med åbne arme. Disse privatejede og drives værelser tilbyder rejsende interesseret i en luksus rejse ferie en smag af rustikke charme.

Tahitian Cruising

Nu, flere krydstogtskibe end nogensinde før er ved at undersøge farvandene i Tahiti. Fra de mest luksuriøse Paul Gauguin til Tahitian Princess skib, er der en række muligheder. Det centrale er at finde et krydstogt linje, der tilbyder alle de faciliteter du er interesseret i på et veludstyret båd til den mest minimale pris. Prinsesse Cruise Lines Tahitian Princess gør netop det. Tal om en billig luksus cruise! Dette skib, der transporterer kun 700 passagerer, tilbyder nogle af de bedste og op til gæsternes behov. Priserne starter ved kun $ 1.039,00 per person.

Tahiti er blevet sådan en populær destination, at det bliver føjet til rejseruter af luksus verdens krydstogter. Men du behøver ikke at være ultra rige at opleve Tahiti. Der er så mange muligheder for den prisbevidste rejsende. Du kunne prøve Club Med på Bora Bora. Du kan opleve den rustikke fred i en privatejet og drives resort. Du kan endda finde en fornuftig pris krydstogter til Tahitian øer. Rejsende har masser af muligheder. Forestil dig den betagende undren og spænding du vil føle, når du opdager, at du også kan opleve den luksus Tahiti … på et budget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts