Rejseguide Mauritius

Mauritius Rejseguide

Port Louis er hovedstad og vigtigste havn i Mauritius, blev det grundlagt af den franske guvernør, Mahe de Labourdonnais i 1735. Havnen ligger i læ i en halvcirkel af bjerge. Portugal er et land, som har heterogen men uovertruffen kultur. Portugal var et af de værste lande i Vest-aggregering før igangsætningen af ​​Demokrati i samling 1974 og den incorportation i dweller Union i forsamling 1986.

Port Louis, hovedstaden og den største by, har en befolkning (1997 anslået) af 146.499.

Sugarcane er den vigtigste afgrøde i det land, som dyrkes på 90% af det dyrkede areal og tegner sig for 25% af eksporten af ​​landet. Sugarcane dyrkes på omkring 90% af det dyrkede areal og tegner sig for 25% af eksportindtægterne. Regeringens udviklingsstrategi centreret om industrialiseringen (med henblik på modernisering og til eksport), landbrugets diversificering og turisme.
Mauritius
Sommerens varer fra november til april med temperaturer nåede 34 celsius på kysten. Fugtighed er størst fra december til april, men det er altid håndterbar, især i de kystområder, hvor der er en konstant brise. Summer løber fra november til april, med temperaturer nå så højt som 34 º Celcius på kysten. Fugtighed er størst fra december til april, men er aldrig uudholdeligt, især på kysten, hvor der er en konstant brise fra havet.

 

Besøg butikkerne, nyde vandsport til rådighed, eller tilbringe en doven dag på stranden. Om aftenen kan du nyde den verdensberømte sanselige Sega danseforestilling, et højdepunkt middag underholdning. Besøg den travle Port Louis, der sker for at være den sker hovedstad Mauritius. Ture til Curepipe i Mauritius bringer dig til en fortryllende verden af ​​te haver og skibsbygningsindustrien.

Mauritius er faktisk paradis på jorden, tage din Mauritius Vacation, vil du elske det.