Rejseguide Wadigi

Warwick Fiji Seværdigheder:

Kula Eco Park Fiji –
Kula Eco Park er den miljømæssige omdrejningspunkt i det sydlige Stillehav og Fijis center for opdræt i fangenskab af truede arter. Besøgende i parken vil finde sig nedsænket i et mikrokosmos af øens naturlige dyreliv og vil vende tilbage med en bedre forståelse af Fijis naturlige flora og fauna. Kula Eco Park er bare en 30-minutters kørsel væk, og ture til parken kan arrangeres fra feriestedet.

Dive Beqa Lagoon på Fiji –
En af de bedst kendte Fiji dykning destinationer og engang døbt ‘The mekka Pacific Diving «, Beqa Lagoon (udtales Benga) kan nemt tilgås fra Warwick Fiji Resort & Spa. Lagunen tilbyder dykkere glæden ved at udforske Fijis magiske undersøiske verden, alt inden for beskyttelse af lagunen er revet – og dykkerture kan arrangeres fra feriestedet egen Dive Shop.

Navua River – Inland Tours af

Fiji –
En times kørsel ned Dronningens Highway mod hovedstaden Suva er Navua River. En båd ride op floden tillader besøgende at få en enestående glimt af højlandet kultur, smuk regnskov natur og spændende white water. Dagture kan arrangeres fra Warwick Fiji Resort & Spa Sightseeingdisk.
Wadigi Island
Village Visit på Fiji –
En af de bedste måder at opleve den sande kultur af Fiji er til at betale et besøg på en lokal landsby, hvor livsstil er laid-back, men dybt forankret i traditionelle tro og værdier. En gang om ugen, får gæsterne mulighed for at besøge Komave Village (en 15-minutters gåtur langs en hvid sandstrand), hvor de vil blive traditionelt budt velkommen og inviteret til fest på nogle hjemmelavede frokost. Intet besøg i den Komave Village er komplet uden nogle danse og lystig-making!

Biausevu Waterfall Tour –
The Biausevu Waterfall (også kendt som Savu Na Mate Laya Falls) er en betagende 20 meter vandfald, der tilbyder den slags skønhed, der har ophidset og begejstret besøgende og lokale i mange år. Da den glider ned i to lag dette virkelig er en af ​​de mere imponerende vandfald i hele Fiji. En tur til vandfaldet kan let organiseres fra udvej udflugtsskranke.v