Rejseguide Wadigi

Hold din ferie på Wadigi Private Island Hotel i Fiji
Sikke en feriepakke, og en fænomenal sted at gå til en luksus ferie eller en Fiji bryllupsrejse. Wadigi Island er en altomfattende femstjernet privat ø resort gemt væk i Fijis Mamanuca-øerne.
Bare forestil dig en privat ø bryllupsrejse med hele øen udvej for dig selv, eller du kan dele den med et par venner eller familie, selv om der er en grænse på seks personer, der kan huses i denne romantiske getaway. Hvis du er på udkig efter eksklusivitet, samlede privatliv, og de højest mulige standarder i det sydlige Stillehav derefter ser ikke videre end Wadigi.
Hvad kan du forvente af Wadigi Island?
Hvad du kan forvente er, at det vil overstige dine højeste forventninger til en privat sydlige Stillehav paradis ø. Efter alt, når du har en hel ø, hvorfor i alverden bog blot et hotelværelse. Det er simpelthen enestående og uforglemmelig
Det gør det helt rigtigt, når du overvejer en Fiji bryllupsrejse.
Wadigi er skjult væk i Mamanuca-øerne, og kun 10 minutter fra Nadi International Airport med helikopter, og du vil ikke finde noget lignende et andet sted i Fiji-øerne, med den vindende kombination af uberørte strande, samlede privatliv, luksus indkvartering og gourmet spisning.
Alt, hvad du ønsker, og ønsker kan nydes takket være den fremragende stab af syv, der vil lefle for din hver indfald ..
Du vil have to personlige gourmetkokke, personlig butler, tjenestepige og Boat Skipper for dit hele ophold. Kajakker, Windsurfere, Spyboards, snorkeling gear, wakeboard, vandski og anvendelse af langbådene er alle en del af den pakke om Wadigi Island.
Alt er meget godt koordineres af dine værter Jeni og Ross.
Indkvarteringen på Wadigi består af tre smukt indrettede og aircondition suiter pakken bryllupsrejse, Sunrise Suite, og Sunset Suite, plus en stor stue med TV, stereoanlæg, DVD, video og bibliotek med bøger, alt skomagerens på kanten af en klinten.
Overalt man ser at der er en storslået Sydlige Stillehav synspunkter, og alt privatlivets fred. Alle suiter er forbundet med store dæk, der giver indendørs og udendørs levende, og har Veranda dag senge. Den nye Honeymoon Suite har også en udendørs bruser.
Wadigi
The Sunset Suite, som du måske bruger til din private Fiji ø bryllupsrejse har en stor privat veranda, som er ud over vandet. Den anden fremragende funktion er de fantastisk udsigt fra badet!
Med hensyn til at være en romantisk getaway, er der kun få mere romantisk situation end visningen af havet, lyden af bølger, og solnedgange du kan næppe forestille sig, mens du slapper af i uendeligt puljen eller solbade på en af dine to private strande . Læg dertil den krystalklare lagune Wadigi hvor der er øverste klasse snorkling
Bortset fra ikke at behøve din mobiltelefon, dit ur eller din PC [selv om der er adgang til internettet for arbejde misbrugere], kan du også glemme alt om kost du har været på, fordi fødevarer tjente op af gourmetkokke sømmer sig kun de allerbedste af en luksus bryllupsrejse feriepakke på en privat ø.
Deres menu er helt personligt til dit valg, med fremragende tropisk fisk og skaldyr, og desserter at øge din talje.
Så er der de allerbedste vine fra kælderen, herunder de allerbedste vine fra Australien, New Zealand og Frankrig.
Du kan vælge at spise bogstaveligt, hvor du vil på øen, og når du vil. Dette kunne betyde Dining Room i og uden dæk, Bure Kalau, Pool Deck, Villa dæk, og endelig en fakkel tændt middag på stranden.
Wadigi Island vil blive muligvis den fineste ferie, du nogensinde vil bruge, det allerbedste af Fiji Honeymoon Kolli.