Rejseguide Labasa

Jeg havde en uge på Nukubati Island Resort Labasa, som en del af min bryllupsrejse, og jeg troede, det var helt fantastisk. Selv bliver mødt af hotellets personale på stranden er helt almindeligt i det sydlige Stillehav, det var noget andet.
Deres stemmer er så harmonisk, og bortset fra vores velkommen sang, var der is seje flannels og indbydende drinks, og dreng gjorde vi har brug for dem! Vi havde læst rapporter, som indeholdt citater som “Mest romantiske hotel i det sydlige Stillehav.” Og vi meget hurtigt indset hvorfor.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det er et all inclusive resort, og vi ledte efter all inclusive voksne kun hoteller for vores sydlige Stillehav bryllupsrejse.

Dette er den perfekte flugt med ingen telefoner, ingen tv bare seriøs afslapning.

Jetlag kan ødelægge de første par dage af en ferie, især når du er tæt på den International Dateline, og at skulle overholde spisetiderne er ikke, hvad du vil gøre. Vi behøver ikke har bekymret, fordi vi opdagede efter sover i næsten hele dagen efter ankomsten, at du kan temmelig godt spise, når du vil. Vi blev bragt champagne og kanapeer, og så havde vi en vidunderlig seafood måltid, og tonsvis af friske grøntsager, som vi opdagede var bogstaveligt talt fra baghaven!

Labasa

Vi kunne have spist i vores bryllupsrejse bure hele tiden, men spisestuen var en reel behandler med duge, levende lys, friske blomster, der vender ud mod stranden og visninger du kan ikke rigtig gøre retfærdighed til her.

Hvis du ønsker at se fotografier derefter gå til
Fiji og Stillehavsøerne i almindelighed er så frodige, og ikke uden grund. Det er på grund af mængden af regn, men det er sådan varm regn, og det rammer dig så hårdt det er helt spændende at være ude i. Jeg havde aldrig realiseret før nu, hvor meget sjov svømning i regnvejr kan være!

Frem for alt var det fremragende service og opmærksomhed på detaljer, som vi elskede. De små ting vi observerede ligesom myggespray brænder omkring middagsbordet, vandbakken på døren til bure, så du ikke bringe sand i. Båden bringer dig i, tager dig til stranden udenfor jeres bure, og ville der have været et håndklæde på dit sæde på båden for at stoppe dig fra at brænde sig.

Vi deltog søndag kirke i den lokale landsby, og sang og harmoni var så flytte det gjorde mig til at græde.
Vi også blev taget ud for en sandbanke picnic, som var episk, ikke kun for picnic, men også Snorkling bagefter. Disse små sandbanker vises kun i et par timer, men vi blev taget der, og personalet oprettet paraplyer, bord, stole, champagne og en tre-retters lækker frokost, så de plukkes os op før sandbanke genopstået.

Nukubati er uden tvivl det mest romantiske sted jeg nogensinde har besøgt. Jeg følte mig så langt væk fra hver pleje, faktisk fra verden. Jeg følte vi vidne den traditionelle Fiji. Jeg ved, at vi kom på udkig efter en altomfattende voksen kun hotel for vores sydlige Stillehav Honeymoon, og hvad vi fandt var den mest romantiske hotel i det sydlige Stillehav