Rejseguide Dubai

Storbyferie i Dubai

Oplev en verden hvor intet synes umuligt. I Dubai sættes der hele tiden nye rekorder indenfor byggeri – verdens højeste, verdens største og måske også verdens dyreste.

Dubai er shopping Mekka! Du kan bruge din ferie på de mange shopping malls rundt omkring i byen eller gå på gammeldags bazarer hvor du kan købe alt fra orientalske krydderier til Louis Vuitton tasker.

Dubai er også et Mekka for hele familien med tivoli, vandland, spillearkader, zoo og biografer.
Dubai_palm

Oplev Burj Khalifa i Dubai
Turen til Burj Khalifa tager dig til blandt andet Palm Jumeirah, en kunstig ø, lavet til beboelse og formet som en palme, Burj Al Arab, Dubais ikoniske 7* luksushotel, formet som et sejl, Jumeirah moskeen, Dubai’s musem ved Al Fahidi fortet, fotostop ved Dubai Creek og et besøg på guld og krydderi markedet.

Dubai, hvor tusind og én nats eventyr møder en moderne by med masser af shopping, underholdning, bad og strand samt fantastiske naturoplevelser.

Dubai
shopping i Dubai
Er du til skiløb er det måske et besøg i Ski Dubai der står øverst på ønskelisten.
Dubai_front

Hvis man har lyst til at opleve Dubai fra vandet er det muligt at tage på et aften cruise, med mad til kr. 400,- pr. person
Top 3 attraktioner i Dubai
Dubai Creek
På Dubai Creek besøgende kan tage en lille vandtaxi, kaldet abra, der giver dem mulighed for at se den gamle handel havnen og dhows fra vandet. The Creek er en naturlig havvand fjord, og det skærer gennem centrum af byen, dette er en historisk del af byen. Ved at tage et krydstogt til Al-Maktoum du vil passere mange landmærker, både historiske og moderne. En fritid gåtur rundt gåtur vil imponere med en pitoresque glimt Dubais handel historie.

Bastakiya
Er du nysgerrig efter, hvordan folk lå inde med deres huse køligt i dagene før elektricitet og aircondition? Så Bastakiya er stedet at besøge, dette distrikt er et skridt tilbage i tiden med sine huse afkølet af vindmøller. Dubai var berømt for disse vindmøller, der var tilpasset til hinanden på begge sider af åen. Selv i dag er de smalle baner viser den karakteristiske arabiske arkitektur, der er en populær turistattraktion markeret for udvikling.

Souks
Det er de traditionelle markeder i Dubai, og de er meget populære for lejlighedskøb jægere, men turister og fotografer nyder dem også. Gold Souk er den mest berømte af dem, her er gaderne fulde af butikker er blevet noget gyldne kan findes på lave priser endog, ringe, barer og kunstfærdige halskæder. Den traditionelle krydderi souk har små baner parfumeret med sække med kanel, røgelse, krydderier og tørrede frugter. Også den moderne fisk souk livlige aktivitet, men lugter på dette område er af en mere ubehagelig karakter. På de andre gader kan du finde alt fra tæpper til de traditionelle stykker eller brød.