Sydney

Top Ti aktiviteter i Sydney

Sydney er verdenskendt for sin betagende havn, travlt men afslappede livsstil og herlige gyldne sandstrande. Sydney er meget multikulturel og en konkret must for enhver rejsende. Der er så meget mere at gøre her, end du nogensinde kunne forestille sig. Det er ligegyldigt, hvad dit budget er, vil du stadig have tid af dit liv.

Her er min top ti ting at gøre i Sydney:

1) Sydney Opera House
Sydney Opera House er et af de mest berømte arkitektoniske vartegn i verden, og det er ligegyldigt, hvor mange billeder du har set det vil stadig wow dig, når du ser det for første gang. Tilbring formiddagen walking omkring operahuset og tager flotte billeder med det herlige havn som baggrund.

Hvis du gerne vil lære alt om historien om denne berømte vartegn du kan booke til at gå på en guidet tur. De tilbyder to ture, der kan let konteres online. Den første tur er en standard en time tour og meget populær blandt turister. Den anden tour er en meget dybtgående tour tilbyder backstage adgang, men det er meget dyrt.

Når du har set alt, hvad du ønsker at af operahuset tage en tur rundt Circular Quay. Her vil du finde nogle store cafeer og restauranter, hvor du kan nyde dit måltid med spektakulær udsigt over havnen. En af de bedste barer i området er Opera Bar. Dette er et godt sted at Grib en drink, men det kan være meget travlt i weekenden.

2) Blue Mountains
Blue Mountains er en verden opført arv og her vil du virkelig føle sig ét med naturen. Disse bjerge er navngivet så på grund af den fordampende eukalyptus olie, der forlader en blå dis.

Der er en masse af ture, der opererer fra byens centrum, så du kan vælge den bedste tour for dig og dit budget. De fleste ture stop off på vej på Featherdale Wildlife Park for omkring fyrre minutter. Det er ikke en enorm dyrepark så 40 minutter er nok tid til at se alt.

Når på Heritage Park kan du gå på regnskov ture og ride den stejleste jernbane i verden. Der er også en stor svævebane, så du kan se en fantastisk udsigt over bjergene.

3) Bondi Beach
Bondi Beach er den mest berømte strand i Australien og godt et besøg værd. Bondi Beach er et fantastisk sted for surfere, svømmere eller for dem, der blot ønsker en dag med at dyrke solen.

Bondi Beach er meget tilgængelig fra alle dele af Sydney med tog og bør ikke være meget mere end en tyve minutters rejse. Når på Bondi Junction du nødt til at fange en bus til havet front, billetprisen er meget rimelige, og du kan købe et tog og bus billet på samme tid.

Hvis du har lyst laver en plet af shopping før du afværge til stranden er der en stor Westfield shopping center på Bondi Junction. Alle de store australske kædebutikker er der, og der er nogle gode steder at Grib frokost.

4) Sydney Harbour Bridge
Sydney Harbour Bridge er verdens største stål buet bro er et fantastisk syn, hvis du vælger ikke at forcere broen og derefter gå en tur langs stien er en konkret skal.

Booking at deltage i broen klatre er nemt at gøre online, men det er en lille smule pricy. De klatrer tager tre timer, når du medtager alle de sikkerhedsmæssige forberedelser. Stigning er ikke alt for hårdt, så alle fitness niveauer kan deltage. Når du har nået toppen du vil blive mødt med fantastisk udsigt over Sydney, og det gør prisen værd. Du er ikke højt at tage kameraer med dig på stigningen, men du får en souvenir foto af hele gruppen på toppen af ​​broen.

Hvis finde ud af om den historie af broen interesserer dig så hovedet over til Pylon Museum beliggende på Harbour Bridge. Museet er fuld af fakta, og der er en kort video om tilblivelsen af ​​Harbour Bridge. Der er et gebyr for indrejse, men hvis du har taget del i broen opstigning vil du modtage en fribillet.

5) Taronga Zoo
Taronga Zoo er en stor zoologisk have modsat til operahuset og er en stor dag for alle aldre.

For at komme til Taronga zoo du skal fange en færge fra Circular Quay. Du kan købe en fælles billet på færgen terminal, som inkluderer retur færge ture og indgangen til zoo. Det er værd at gøre, som du kan undgå kø for at købe billetter, når du ankommer til zoo.

Den zoologiske have er fuld af alle de forskellige typer af dyr, og du kan også deltage i et dyr oplevelse for en ekstra afgift. Alle oplysninger vedrørende dyr møder vil være på din guide kort sammen med omkostningerne. Den zoologiske have har også en stor spisested tilbyder en bred vifte af varm og kold mad.

6) The Rocks
The Rocks er en gammeldags del af Sydney med brostensbelagte gader og tonsvis af karakter.

The Rocks er fuld af finurlige souvenirbutikker, gode cafeer og masser af barer med store øl haver. Dette er virkelig en af ​​de bedste steder at tilbringe en doven eftermiddag i Sydney. I weekenden kan du også køre rundt i området i en hestevogn.

Det bedste tidspunkt at besøge klipperne er i weekenden, når de har der lokalt marked. Markedet fungerer lørdag og søndage mellem ni og fem. Du kan afhente nogle virkelig store håndlavede varer her, og hvis plads i dit tilfælde er et problem for dig nogle boder vil sende dit køb hjem til dig.

Hvis spøgelser og ghouls renter du derefter booke at gå på The Rocks Ghost Tour. Du kan bestille turen på Turistbureauet er beliggende i The Rocks, kan turen være optaget, så du bliver nødt til at booke på forhånd. Tage del i turnéen er en fantastisk måde at tilbringe aftenen, alle værter er skuespillere så være forberedt på et par griner. Turen er stor, fordi du finde ud af en masse fakta om ghost observationer, men også om det lokale område.

7) Manly
Manly er et billede perfekt lille strand by kun en kort færgetur fra Circular Quay.

Færgerne kører hele dagen fra Circular Quay og priserne er ganske fornuftig. Når der, kan du svømme i havet, solbade, tage en naturskønne gåtur, eller tilbringe hele eftermiddagen nyder solen i en stor ølhave. Manly har en stor fastsat tilbage vibe og er en sjov dag ud for alle.

Hvis du ønsker at finde ud af om livet i havet og krybdyr derefter betale Oceanworld et besøg. Denne akvarium er ikke så stor som Sydney Aquarium, men det er stadig en pæn måde at tilbringe et par timer.

8) Darling Harbour
Darling Havn er et fantastisk sted kun en kort gåtur fra byens centrum og har tonsvis af ting at holde alle aldre underholdt.

Havnen har alle trængsel og travlhed i byen liv, men i en meget pænere indstilling. Her kan du besøge et akvarium, en dyrepark, se et show på IMAX teater, butik eller bare chill til eftermiddag i en stor café eller bar.

The Sydney Aquarium er en af ​​top attraktioner i Darling Harbour. Akvariet er enorm og kunne nemt tage dig en eftermiddag at se alt. Akvariet er meget lærerigt, som er stor, hvis du går med børn. The Shark tank er forbløffende, og de har rørebassiner, så du kan komme helt tæt på naturen selv. Når du køber din billet, kan du også købe en kombineret billet til Wildlife Park samt.

9) Pitt Street Malls
Sydneys centrum er en oase af butikker og en reel must for enhver seriøs shopper.

Du kunne sagtens bruge en hel dag leder omkring alle indkøbscentre og ikke gå i hver butik. Her kan du finde alle de store butikker plus et par finurlige butikker smidt i for balance. Shopping er ikke den eneste ting at gøre her har de kinesiske massage butikker, skønhed terapeuter og et kæmpe udvalg af frisører.

Spise i byens centrum kan være så op marked, som du gerne vil. Der er masser af gode restauranter, der tilbyder alle former for mad, men for dem på et budget hoved til fødevarer Domstolen for nogle store billige eats.

10) The Royal Botanical Gardens
den frodige botaniske haver for en rolig morgen, hvor du virkelig har brug for at føle sig ét med naturen efter at have levet i byen liv.

Tag en stille spadseretur og beundre skønheden af, hvad naturen har at byde på. Haverne er fremragende og der er masser af gode steder at have en picnic eller sidde og se verden gå.

Fru Macquarie stol blev hugget i 1816, så du kan opsuge en smule historie på samme tid. Dette er et godt sted at tage billeder af Operahuset og Harbour Bridge. Området kan være helt optaget før og efter arbejdstid, da det er et populært sted med de lokale for at løbe en tur.

Adgang til haver er gratis, men hvis du ønskede at yde et bidrag der er donation bokse omkring parken. Der er også gratis kort omkring parken, som er en god idé, da det kan være let at få tabt på grund af størrelsen af ​​haver. I hjertet af haverne er der en stor café, men det kan være en smule dyr, så hvis du er på et budget bringe dine egne fødevarer.