Melbourne

Melbourne er kendt som det kulturelle centrum af Australien.
Det er kendt for sine smukke restauranter, barer, shopping, kunstgallerier, sport, levende underholdning, Melbourne Grand Prix og naturligvis den verdensberømte Melbourne Cup hestevæddeløb begivenhed – “den race, der stopper en nation«.

Du kan flyve direkte til Melbournes internationale lufthavn fra store internationale lufthavne. Bus, taxi og leje biler er alle let tilgængelige fra lufthavnen og vejnettet er enkel at navigere. Melbournes sporvogne – den eneste tilbageværende sporvogn netværk i Australien – er en af ​​de største attraktioner og et unikt og nem måde at komme omkring i byen.

Indkvartering er rigeligt med hundredvis af Melbourne Hoteller catering for enhver smag og ethvert budget. Vær sikker på at stoppe ved Travellers Information Desk beliggende i den internationale ankomster terminal for at hente alle de oplysninger du har brug for at have en stor ferie.

Sæt på Yarra River, Melbourne er et vidunderligt sted at udforske. Der er forskellige enklaver til tour rundt uanset dine interesser er. Hvis du ønsker at gå længere væk, den victorianske Alperne er kun et par timer væk med bil og tilbyder god skisport om vinteren.