Brisbane

Hvis du leder efter fremragende sub-tropiske vejr, venlige afslappede mennesker, og nogle af verdens smukkeste strande, Brisbane i Australien er stedet at være som helst tidspunkt af året. Det tilbyder lange varme somre og vidunderligt milde vintre.

Brisbanes internationale og indenlandske lufthavne er let tilgængelige med tog, taxi og bil og shuttle busser afgår også regelmæssigt. Beliggende på Brisbane River, byen prale af en godt ressourcer færge system for at lade dig tour byen steder i lethed.

Brisbane hoteller er til rådighed, der passer til ethvert budget, og indkvartering er også rigeligt i de omkringliggende områder. Den uberørte kyster og strande både nord og syd for Brisbane er populære feriemål med mange attraktioner og øer at udforske.

Sidst men ikke mindst, fra Brisbane du kan besøge mange af Australiens største forlystelsesparker, herunder Dreamworld, Movieworld, Steve Irwin er Australien Zoo, Sea World, Wet ‘n’ Wild og mere. Shuttle busser er en hurtig og nem måde at komme dertil.