Angsana Resort

Maldiverne

Luksus ferie på Maldiverne i The Angsana Resort på Ihuru

Angsana Ihuru er beliggende i North Male Atoll, med kun en kort 25 minutter overførsel fra lufthavnen. Angsana har kun 45 villaer med stråtag, private haver og verandaer med afslapning og spisning områder. Der er også en udendørs bruser, aircondition, minibar, og te og kaffe faciliteter.

Internt farverne er levende med lime grøn, mandarin og gule overvejende.

Hvis du er ude efter helt luksusferie i Maldiverne, eller en Maldiverne bryllupsrejse, så er denne spa tilbagetog omgivet af en lavvandet lagune, en uspoleret rev, og en ganske smuk palme fringed billede postkort strand ville være helt perfekt.

Når du ankommer, og alle gennem dit ophold på Angsana Ihuru vil du indse, hvorfor det er en af de mest fotograferede af de Maldive Island resorts.

Angsana Resort er også meget kendt for kvaliteten af sit køkken, så hvis din idé om en perfekt luksus ferie i Maldiverne er at spise, så er dette måske noget for dig.

Så de vigtigste grunde til, at du måtte ønske at bo på Angsana Resort til enten din ferie i Maldiverne eller din Maldiverne bryllupsrejse let kunne sammenfattes som følger.

Angsana er tæt på lufthavnen i Male bliver kun en 25 minut overførsel af speedbåd, som er god efter en lang flyvning.

Angsana er en af de smukkeste øer i Maldiverne

Det er en foodies paradis

Det har en af de bedste hus koralrev i Maldiverne

Der er et væld af ting at gøre, herunder beachvolley, samt snorkling og dykning
Angsana har en førsteklasses spa, som er det perfekte sted at slappe af og koble.

Angsana Resort

En smuk strand

Det er små med 45 private villaer

Angsana er helt luksuriøse og perfekt Maldiverne bryllupsrejse destination, og hvis det ikke er en bryllupsrejse du er efter, kan det være det perfekte sted for dig for den øverste luksus ferie i Maldiverne, at du altid har lovet dig selv.