Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Lige så snart sommerferien nærmer sig, skynder de fleste danskere sig at købe flybilletter til eksotiske destinationer, hvor de ønsker at nyde deres ferie. I år er det på grund af coronaen naturligvis anderledes. Feriens omdrejningspunkt der for mange plejer at være uge eller 14 dage i sydens sol og varme, er nu måske ikke længere en mulighed. Mange bliver derfor “tvunget” til at holde deres ferie hjemme i Danmark – men det er slet ikke nogen dårlig ide.

Der er nemlig mange gode grunde til at holde ferie i hjemmet, og det kan være mindst lige så sjovt og hyggeligt at holde sommerferien hjemme. I denne artikel har vi samlet de bedste grunde til, hvorfor du skal holde sommerferien derhjemme.

Du kommer tættere på din familie

Når I vælger at holde sommerferien derhjemme, giver det jer mulighed for at komme tættere på hinanden, og det giver et stærkere bånd som familie. Når I tager sydpå på en klassisk charterferie, er der en masse ting der tager jeres opmærksomhed, som for eksempel de flotte sandstrande og juniorklubber til børnene, og hermed går al opmærksomheden ikke på hinandens selskab, men på alt det der foregår omkring jer. En sommerferie derhjemme giver jer tid til at nyde hinandens selskab fuldt ud, og samtidig lave en masse sjovt sammen som familie. I kan for eksempel spille en masse gode brætspil sammen, hygge med en film om aftenen eller nyde en lækker morgenmad sammen ude i haven. Der er tid til at lære hinanden bedre at kende og tid til at lave lige præcis det I har lyst til, men der er også tid til at være sig selv.

Du sparer en masse penge

En af de helt store fordele ved at holde sommerferien hjemme er, at I sparer en masse penge. En charterferie løber hurtigt op i rigtig mange tusinde kroner i højsæsonen, og derudover skal I bruge en masse penge på restaurantbesøg, souvenirers og lignende. Ved at holde ferie hjemme, kan I slippe for alle disse udgifter, som I kan vælge at bruge på noget andet. Alle de sparede penge kan I vælge at bruge på en fælles oplevelse hjemme i Danmark, en god middag i byen eller måske noget I alle kan få glæde af til hjemmet. Selv hvis i lejer et sommerhus, er der stadig rigtig mange penge at spare.

Du får en masse kvalitetstid med dine børn

Ved at holde ferie derhjemme, får du en masse god kvalitetstid med dine børn, og det behøver slet ikke at blive en kedelig sommer, hvis haven indbyder til hygge og leg. I kan for eksempel købe nogle små fodboldmål til haven, som kan sikre hele familien mange timers sjov og underholdning. Hvis vejret er til det, kan I også sætte et stort vandbassin op i haven, så du og børnene kan bade på de varme dage.