Den ultimative pakkeliste til din rejse

Her får du den ultimative pakkeliste til din rejse, uanset om den er kort eller lang. Der er ikke lagt vægt på tandpasta og bikini. Det her er din pakkeliste til det som er virkeligt vigtigt at huske at stoppe i rygsækken.

De vigtige dokumenter

De vigtige dokumenter, som dit pas og din billet, skal du naturligvis huske at få med dig. Jo, de ligger digitalt på din telefon. Men, din telefon kan gå ud, gå i stykker eller helt blive væk. Derfor er det en god ide at printe alle de vigtige ting ud og at tage en kopi af dit pas.

Det er langt fra sikkert at du får brug for kopierne, men hold nu op hvor ville det være ærgerligt, hvis du fik brug for dem og ikke havde dem med dig.

Underholdning til hele rejsen

Alle rejser har ventetid, uanset om det er korte eller lange rejser. Din mobiltelefon kan give dig underholdning. Du kan læse spændende artikler, spille spil, eller lytte en god bog. Men, en mobiltelefon kræver både data og opladning. Herunder får du en række gode gammeldags forslag til underholdning på rejsen, som ikke fylder ret meget i rygsækken.

Spillekort og terninger

Spillekort og terninger fylder ikke meget i rygsækken. Har du en partner, kan i tage et hurtigt spil 21, eller et andet sjovt kortspil. Er du alene på rejse, er der mange sjove kabaler du kan lægge. Desuden er et kortspil en god måde at møde nye mennesker. I toget kan du kigge dig omkring, der skal nok være et par af dine medpassagerer der ser ud som om de keder sig.

Den gode bog

Er du i forvejen læsehest, så har du nok allerede pakket mindst en god bog. Er du ikke sædvanligvis en læsehest, kan det alligevel være en god ide at pakke en bog, eller to. Når man er på rejse, laver man tit om på sine vaner og giver sig tid til ting, som man normalt har alt for travlt til.

Notesbog og skrivegrej

En notesbog til stort og småt og en god kuglepen eller to, er rigtigt god at pakke i tasken. Om du bruger bogen til noter og indfald, eller til at tegne din nye udestue, er sådan set ikke vigtigt. Når du rejser, bliver der højere til loftet og du vil helt sikkert få ideer og spændende indfald, som du kan notere ned i din notesbog. Om ikke andet, så kan den jo bruges til at spille kryds og bolle i.

Strikketøj

At have noget i hænderne, er også en måde at flytte himmelen på. Når du strikker bliver din indre verden større. På samme måder som dine tanker bliver større når du går tur i skoven. Selv om du ikke strikker i forvejen, kan du nå at lære det undervejs.

Adapter til stikkontakten og elkedel

Ikke alle el systemer er som dem vi har i Danmark. En adapter er en god ide, selv at tage med på rejsen. Nogen steder låner de dem beredvilligt ud, andre steder opkræver de et gebyr. Tag din egen med og slip for besværet. Der findes udgaver af adaptere som virker overalt i verden, så du ikke behøver købe en ny hver gang du besøger et nyt land.

En elkedel er ikke et must. Desuden fylder den også lidt i rygsækken eller kufferten. Drikker du meget kaffe eller te, kan det blive dyrt i længden, hele tiden at skulle købe en kop kaffe. En elkedel og noget pulverkaffe er både en billigere og en nemmere løsning. Selv om de fleste elkedler rummer mindst en liter, så findes der også mindre udgaver, som det kan være værd at overveje.

Rul dit tøj

Lav ekstra plads i din rygsæk eller din kuffert, til de ovenstående, vigtige ting. Hvis du ruller dit tøj stramt, i stedet for at lægge det pænt sammen, får du både mere plads og færre rynker i tøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts