Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Skal du på tur i Holland, og vil du også gerne prøve at ryge pot helt lovligt? Så skal du besøge en af de såkaldte ”coffeeshops”. Det er caféer, hvor du lovligt og let kan købe cannabis. Læs her, hvor du finder de bedste af disse coffeeshops i Amsterdam!

Holland er kendt for sit tilladte salg af hash og cannabis. Hvert år valfarter tusinde af turister til byen for at prøve det. Der findes derfor også flere forskellige steder, hvor du kan købe pot, men det er ikke lige godt det hele. Og hvis du får en dårlig kvalitet, kan det ødelægge oplevelsen.

Vil du også gerne afprøve et cannabisprodukt, men har du ikke mulighed for en ferie sydpå? Så kan du faktisk også få lovlig cannabisolie i Danmark lavet på CBD. Det gør dig ikke høj, men menes til gengæld at have en række potentielle helbredsmæssige fordele. Læs mere om lovlig brug af cannabisolie her.

Hvad er en hollandsk coffeeshop?

En hollandsk coffeeshop er navnet på de steder, hvor det er tilladt at sælge og bruge cannabis i Holland. De første butikker åbnede i 1970’erne, og siden er der åbnet mange i hele Holland, heriblandt Amsterdam.

Når du går ind i en af disse caféer, er det tilladt at ryge hash indenfor i små mængder. Hvis du gerne vil prøve cannabis uden for caféerne, skal du vælge lovlige varianter uden THC. Men det kan du som sagt også gøre hjemme lovligt i Danmark. Du kan købe olie fra cannabis her.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

3 populære coffeeshops i Amsterdam

Har du planlagt turen til Amsterdam, men ved du ikke, hvilken café du skal besøge? Så er det vigtigt, at du vælger det rigtige sted, hvis du gerne vil have den bedste kvalitet. Læs om tre af de mest populære herunder!

The Bulldog, den ældste i byen

The Bulldog er faktisk en kæde af cannabiscaféer i hovedstaden. De er kendte, fordi de åbnede den første coffeeshop i Amsterdam tilbage i 1974. Og den ligger der stadig i dag!

Så hvis du gerne vil besøge den allerældste cannabiscafé, skal du besøge The Bulldog The First Coffeeshop. Den ligger centralt i byen, og er stadig en af de mest besøgte.

Grey Area, populær blandt de kendte

Et andet godt valg er caféen Grey Area, som er manges favoritsted at ryge pot. Og så har den haft besøg af flere kendte.

Blandt de kendte ansigter er f.eks. hash-kongen selv, nemlig Snoop Dog. Derudover har den også solgt til kendisser som Kelis, Cypress Hill og Woody Harrelson.

Coffeeshop 1e Hulp, perfekt til at chille i

Vil du gerne have en stille og rolig oplevelse i trygge omgivelser? Så er Coffeeshop 1e Hulp et godt valg. Den ligger nemlig i udkanten af byen, og derfor behøver du ikke bekymre dig om mange mennesker og travlhed. Med andre ord er det en perfekt cannabiscafé at chille i!

Derudover er den også kendt for den høje kvalitet af hamp. De har ofte flere forskellige unikke varianter, du kan prøve. Personalet er kendt for at være venlige og hjælpsomme. Og det er særligt rart, hvis det er første gang, du prøver det.