Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Når det er gråt og trist herhjemme er der ikke noget bedre end tanken om, at der venter en solferie forude, hvor man kan blive varmet godt igennem og få noget D-vitamin, så man er klar til resten af den kolde vinter. Hvis du er en af de heldige, som kan se frem til en dejlig ferie sydpå i en af de kolde vintermåneder, skal du på et tidspunkt også til at tænke på, hvad der skal puttes i kufferten. Vi har her samlet vores bedste bud på, hvad du ikke kan undvære i kufferten, når du rejser afsted mod varmere himmelstrøg til en skøn ferie og gode minder.

 

Praktiske sko er et must

Selvom du måske planlægger at bruge det meste af ferien ved stranden, hvor du kan nyde varmen, er det fornuftigt at pakke et par gode og komfortable sko, som du kan gå langt i. Og hvis du er en af dem, der skal afsted på storbyferie og opleve en masse kultur, så er det simpelthen et must. Det betyder nemlig rigtig meget, at du kan holde til at gå lange ture og opleve meget, uden at du skal have ondt i fødderne hver eneste aften. Derfor er vores første råd, at du pakker et par fornuftige men smarte sko. Hvis du ikke har et par sko, der er gode at gå i, kan du tage et kig hos Deichmann, der altid har et stort udvalg af praktiske sko. besøg hjemmesiden her.

 

Ingen solbadning uden solcreme

Det næste vigtige punkt på pakkelisten er solcremen. Det er vigtigt, at du passer godt på din hud, når du nyder solen ved stranden eller poolen, så du ikke bliver forbrændt. Derfor er det vigtigt at der er styr på solcremen fra starten af. Det gælder også, hvis du skal på skiferie, hvor det er vigtigt, at du får rigeligt solcreme i ansigtet. Ellers kan du meget hurtigt blive rød oppe i de høje luftlag.

 

En god bog til stranden

Hvis du bare skal bruge ferien på at slappe fuldstændigt af og lade op til resten af vinteren, er der ikke noget mere hyggeligt end at slappe af på stranden eller ved poolen med en god bog. Så find din yndlingsbog frem eller gå i boghandleren og få inspiration til den nye bog, du skal læse, så du er klar til at hygge dig på liggestolen med en god bog og måske en drink.

 

Et pænt sæt tøj til den særlige aften

Selvom ferie er lig med afslapning og løst hår, kan det alligevel være en god idé at smide et pænt sæt tøj i tasken, hvis I får lyst til at lave noget særligt en af dagene på ferien. Måske i skal prøve den gode lokale restaurant eller fejre nytåret mens i er afsted på ferien. Uanet hvad, er du sikker på at være forberedt på lidt af hvert, hvis du har pakket et pænt sæt tøj hjemmefra.