Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Dette er sponsoreret indhold

En staycation kan måske lyde kedeligt, men i virkeligheden handler det bare om, at udnytte den bedst muligt, og bruge den til lige det du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser for aktiviteter på din staycation, men det hænder, det kniber med fantasien, så her hjælper vi dig lidt på vej med 3 forslag til hvad du kan lave.

Opdater haven

Trænger din have også til en opfriskning? Så er din staycation oplagt at bruge på sådan et projekt. Hos www.kabeltromlen.dk finder du fine borde, plantekasser eller bænke til haven, der hurtigt kan give et friskt pust og et nyt og flot look. Hvis du derimod er klar på et større stykke arbejde, kan du også vælge at kaste dig ud i et gør det selv projekt. Man kan blandt andet lave et udekøkken, som er meget in lige nu. Et udekøkken behøves ikke bestå af mere end et arbejdsbord og et gaskomfur, så det er det perfekte gør det selv projekt, der også virker overskueligt.

Stranden/skoven

Danmark har en fantastisk natur, og derfor er det også oplagt, at man på sin staycation tilbringer tid i og nyder den. Pak en dejlig picnic kurv og tag med i skoven eller planlæg et familietræf der med bål og sjov og leg. Du kan også tage på stranden, for eksempel til vesterhavet, med dine venner eller familie, hvis vejret tillader det.

Gør det du aldrig fik tid til

Det bedste ved en staycation, er al den tid man har tilovers, til alt det man aldrig fik gjort. Så derfor – gør det, du aldrig fik tid til, på din staycation. Mal det gamle skur eller carporten, som længe har trængt til en kærlig hånd. Få gjort hovedrent i køkkenet, hvor du tømmer alle skabe og skuffer. Få ryddet op i garagen eller i dit tøjskab. Alt dette lyder måske ikke ligefrem som morsomme aktiviteter, men hvad det fører med sig, vil du i den grad nyde.

I Danmark er sommeren uforudsigelig i forhold til vejret, så du kan eventuelt planlægge disse tre aktiviteter ud fra, hvad der passer bedst til vejrforholdene. Men vigtigst af alt, skal du vælge, hvad der passer til dig, og hvad du har lyst til at bruge din tid på.