Vintergolf i varmen i Tunesien

Golf i Tunesien

Golf i Tunesien

I Tunesien ligger temperaturerne for tiden omkring behagelige 20 til 25 grader, og dermed er golfspillerne tilbage på banerne efter en varm sommer. Fra nord til syd tilbyder Tunesien udfordringer for golfspillere på alle niveauer og baner i verdensklasser designet af berømte arkitekter som Ronald Fream og Robert Trent Jones II. Og med det milde Middelhavsklima varer den tunesiske golfsæson hele vinteren.

Golf i Tunesien

Golf i Tunesien

 

Golfbaner i Tunesien

Forkæl dig selv med Golf i Tunesien

“Golf i Tunesien er for spillere, der vil forkæles med udfordrende baner, komfortable hoteller og superlækker mad. Spillet giver også en fantastisk mulighed for at opleve landets smukke natur i al sin mangfoldighed. Man kan tage en runde med udsigt til Middelhavet eller spille lige på kanten af ​​Sahara-ørkenen. Det bedste af det hele er, at golfsæsonen fortsætter vinteren igennem”, siger Karin Gert Nielsen, direktør hos Atlantic Link, der laver PR for Tunesiens Turistkontor i Norden.
[pagelist_ext include=”376”]
Nær de populære turistbyer i Hammamet, Sousse og Monastir ligger flere golfbaner på skråninger, der når helt ned til havet. På Palm Links-banen ligger et par huller så tæt på stranden, at det kræver koncentration at undgå at skyde bolden lige i havet.

Når man ikke er på banen, kan man tage en timeout med et kameltrek i Sahara-ørkenen, kun et par timer fra turistområderne Hammamet og Sousse, eller mærke historiens vingesus i det velbevarede romerske amfiteater El Jem. Eller bare slappe af med en shoppetur i den lokale souk, hvor der handles med krydderier, lædervarer og håndmalet keramik.

langtidsgolfferier i Tunesien
Om vinteren arrangerer flere skandinaviske rejsebureauer langtidsgolfferier i Tunesien på op til en måned, der inkluderer hotelophold, måltider og ubegrænset golf. En fantastisk mulighed for at få sænket handicappet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rejse Guide located at , , . Reviewed by 61 customers rated: 1 / 5