Tøserne på storbyferie

storbyferie

En årlig storbyferie med veninderne – gerne i efterårsferien – bliver et stadig mere almindeligt indslag i kvindernes feriekalender. Og rejsens karakter er næsten altid den samme: En to til fire dages tur til en af de mange populære storbyer i Europa, dog gerne med en afstikker til New York.
Tøserne på storbyferie

– Pigegrupperne er veninder, der har holdt sammen i mange år. Det er kvinder på 30-50 år med familie, børn og en aktiv fritid men med behov for et pusterum fra hverdagen i selskab med veninderne. ”Temaet” er samvær, shopping og gode restauranter – gerne krydret med kulturelle indslag som teater og musicals. Et spa-besøg hitter også, siger Spies’ kommunikationschef Torben Andersen, der vurderer, at markedet for storbyferier er steget med ca. 60 pct. på fem år.

Top 5 over venindernes foretrukne storbyferie mål i efteråret 2014 ser således ud (fra-priser pr. 9. september pr. person i uge 42 med fly og to overnatninger ved to personer – New York fire overnatninger):
1.London (1.689 kr.)
2.Paris (2.607 kr.)
3.Madrid (2.425 kr.)
4.Berlin (1.401 kr.)
5.New York (6.984 kr.)

– Palma på Mallorca er lidt af en ”bobler” til Top 5. Byen byder på masser af gode shoppingmuligheder og gode restauranter, og så er der ikke langt til en strandtur. Berlin er tordnet op ad popularitetslisten de seneste par år takket være trendy butikker, caféer og restauranter, der gør byen til en metropol. Og London og New York lokker – som altid – med shopping og musicals, siger Torben Andersen.

Også stadig flere mænd tager på tur med “gutterne”. De er til fodbold i Madrid og London – og så gerne et pubbesøg eller to. Også i Berlin, Prag og Dublin kan temaet være ”selskabelig hygge til en god pris”.

Top 5 over fyrenes foretrukne byer i efteråret 2014 ser således ud (fra-priser pr. 9. september i uge 42 med fly og to overnatninger ved to personer):
1.Madrid (2.425 kr.)
2.London (1.689 kr.)
3.Berlin (1.401 kr.)
4.Prag (1.558 kr.)
5.Dublin (1.769 kr.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rejse Guide located at , , . Reviewed by 61 customers rated: 1 / 5