Oplev Høstfest i Santa Barbaras vinland i Californien

Oplev Høstfest i Santa Barbaras vinland i Californien

Høstfest i Santa Barbaras

Hvis turen går mod Californien i løbet af efteråret, bør du ikke snyde dig selv for en lærerig og fantastisk høstfest i Santa Ynez Valley.
Den årlige høstfest foregår den 10.-13. oktober – midt i vindruehøsten, når vinavlerne tager en tiltrængt pause for at præsentere deres seneste vine og arbejdet med at høste druerne og producere de gyldne dråber. Lokale restauranter og madleverandører viser sine kulinariske talenter frem, når de fremtryller måltider, der supplerer den lokale vin perfekt, mens lokale bands fylder luften med musik og fest. I løbet af weekenden afholder de forskellige vinproducenter deres egne events, alt lige fra middage serveret med årets vin til præsentationer og smagsprøver af tidligere vine.

Rundrejser i Californien

Området ligger tæt på Los Angeles, så ud over vin er egnen meget kendt for, at mange berømtheder tager til Santa Barbara for at drikke de kendte dråber og bruge et par dage på landet. Især Kurt Russel, der er kendt for film som Soldier og Death Proof, har sine gange i området. Han er medejer af op til flere vingårde og arbejder tæt sammen med danskeren Peter Work,hvis vingård, Ampelos Cellars, pryder bakkerne ved Santa Rita Hills i Santa Barbara County.

Santa Barbaras vinland

Et altid populært element ved høstfesten er Vintners Visa. Denne billet giver dig adgang til op til 12 førende vingårde i området. Læs mere og køb passet online her. Husk man skal være 21 år for at få skænket alkohol i Californien.

Oplev Høstfest i Santa Barbaras vinland i Californien

Oplev Høstfest i Santa Barbaras vinland i Californien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rejse Guide located at , , . Reviewed by 61 customers rated: 1 / 5