Guide til kør selv ferie i USA

Kør selv ferie i USA

En kør selv ferie i USA giver dig stor frihed til at være fleksibel i din rejseplan, da  du selv bestemmer tempoet undervejs på turen. Du kan vælge at leje  en bil og bo på hoteller undervejs på din tur. Hvis du lejer en bil,  planlægges der hjemmefra en fast tilrettelagt tur, hvor der er sørget  for, at du får set de mest interessante områder, besøger nogle af  de mange attraktioner og ikke mindst oplever den storslåede natur og  de charmerende byer. Denne rejseform anbefales til rejsende som har  en specifik rejseperiode, ønsker lidt mere luksus og som vil cruise  rundt i en smart cabriolet, en klassisk Ford Mustang eller en stor SUV.

Californien Rundrejser

Guide til kør selv ferie  i USA

Guide til kør selv ferie i USA

Hvis du ønsker endnu mere frihed kan du leje en autocamper og dermed  være uafhængig af hotelreservationer og restaurantpriser. Denne rejseform  anbefales til alle som elsker natur, og hvor tiden og antal kilometer  ikke er en afgørende faktor. Desuden har du den fordel at du kører  rundt med “huset på ryggen”, hvilket er ideelt for børnefamilier.  Mange udlejere af autocampere tilbyder komfort i top klasse med masser  af opbevaringsplads og de vigtigste faciliteter, såsom toilet, senge  og køkken. Autocamperen er perfekt til dig som kan lide det primitive  liv på campingpladsen og det rolige tempo.

Florida  er et perfekt rejsemål for din kør selv ferie i usa

Florida er et perfekt rejsemål for din kør selv ferie i usa

Den klassiske kør selv ferie i USA, uanset om du kører i bil eller autocamper  er hvor du oplever de bedste nationalparker og de seværdige storbyer.  Hvis du derimod ønsker at kombinere strand livet med storbyen, er Florida  et perfekt rejsemål for din kør selv ferie. Nordamerika byder på  landets mest spektakulære nationalparker, blandt andet Grand Canyon  og Yosemite National Park. Ønsker du gambling og fest, er Las Vegas  uden tvivl et besøg værd. Der er et utal af mulighed i USA, og uanset  hvilken rute du vælger, vil du med sikkerhed få en uforglemmelig rejse.

Kør selv ferie i Florida

Mange rejsende vælger at tage til det sydlige USA, hvor ”The Sunshine  State” Florida er en populær rejsedestination på grund af gennemsnitstemperaturen  på 23 grader og en sandstrand der strækker sig næsten 1.200 km. Drømmer  du om sol, store bølger, charmerende cafeer og lange sandstrande, er  Florida det perfekte valg. En af de bedste strande i Florida ligger i  Clearwater. Her venter dig kridhvide sandstrande, klart vand og solskin  ved den Mexicanske Golf.

 

Her får du en kort guide til din rejse i Florida. Start i Orlando  som er et overflødighedshorn af oplevelser for både børn og voksne. Her ligger et utal af verdensberømte forlystelsesparker,  bla. Disneyland, Universal Studios, Wet n’ Wild og Seaworld. Desuden  findes der i området store outlets, som byder på et kæmpe udvalg  af designmærker i tøj, sko og tasker. Ikke langt fra Orlando finder  du også nogle af de fineste sandstrande. Herfra kan du køre sydpå  mod Miami. Hvis ikke du når alle dine indkøb i Orlando kan du gøre  stop ved Sawgrass Mills i Ft. Lauderdale som har over 300 outlet butikker  du kan gå amok i. Når du ankommer til Miami er der rig mulighed for  at slappe af ved den berømte South Beach eller du kan udforske Art  Deco District med fine, pastelfarvede hoteller og et stort udvalg af  caféer, restauranter og barer. Om aftenen kan du slentre ned af Ocean  Drive og finde en hyggelig fortovsrestaurant, hvor der er en vidunderlig  stemning med musik og underholdning.

Kør selv ferie på USA’s vestkyst

En anden meget populær kør selv rute er i det vestlige USA,  hvor du kan udforske den amerikanske naturs fantastiske variationer  og rigdom.

Et forslag til en tur i USA starter i Los Angels hvor man får set  de populære seværdigheder, såsom Hollywood skiltet, Beverly Hills,  Rodeo Drive og Venice Beach. Herefter kan man køre til Grand Canyon  og få den første store naturoplevelse. Den 1.800 m. dybe kløft er  et af USAs absolutte højdepunkter – og et must for en naturentusiast  på rundrejse i USA. Få en fornemmelse af naturens kræfter ved at  tage på vandretur i den dybe kløft, der er formet af Colorado-floden  eller køb en tur i helikopter over kløftens imponerende landskab.

Grand Canyon  og få den første store naturoplevelse

Grand Canyon og få den første store naturoplevelse

Efter en god dags tid i Grand Canyon, skal du videre til søen Lake  Powell, der giver dig mulighed for at opleve Grand Canyon fra en helt  anderledes vinkel. Tag forbi den bemærkelsesværdige dæmning Glenn  Canyon Dam og besøg de proptrækkerformede sandstensgrotter ved Antelope  Canyons, hvis tiden tillader det.

 

Tag videre til Indianerreservatet Monument Valley Tribal Park. Reservatet er kendetegnet ved sine ustyrligt smukke sandstensformationer,  der har skabt rammen om mange westernfilm.

Lad næste stop på din rejse være Moab. Moab er blevet et verdensberømt  område blandt mountainbikere, fordi områdets slick rocks (glatte sandsten)  er fantastisk velegnede til at køre mountainbike. Du kan selvfølgelig  leje mountainbikes i området, hvis du gerne vil ud at prøve dig selv  af på klipperne.

Den smukke nationalpark Arches ligger 30 km væk, og her kan du komme  på vandreture i en utroligt smuk natur eller du kan slappe af og nyde  naturen fra de mange udsigtspunkter. Anches National Park kan prale  af at have den største forekomst af naturligt skabte sandstensbroer  i verden. Oplev den unikke natur i parken, og tag også forbi området  ved Dead Horse Point for at opleve det berømte sted, hvor Colorado-flodens  løb former sig som en hestesko.

Bryce Canyon er mindre end mange andre amerikanske nationalparker,  men området er ikke desto mindre et besøg værd. Tag en vandretur  i kløften og oplev de smukke og farverige klippeformationer, der kendetegner  Bryce Canyon.

Er du ægte naturentusiast, må du ikke gå glip af den  mindre kendte nationalpark Zion, der byder på unikke naturoplevelser  og en vandretur for dig, der ikke er bange for at komme helt tæt på  naturen. Vælg ruten “The Narrows”, hvis du vil have naturoplevelse  i særklasse, men vær forberedt på, at du ofte kommer til at vandre  i vand til knæene

Efter mange dage med uforglemmelige naturoplevelser, går din tur  videre til fabelagtige Las Vegas. Kontrasten vil være til at mærke, når du tager hul på en by  oplevelse, du aldrig vil glemme. Las Vegas byder på spil for alle pengene,  pompøse shows og et fantastisk natteliv. Besøg Paris, Ægypten, Rom  eller New York, når du bevæger dig fra et berømt temahotel til det  næste.

 

Din tur er langt fra ovre her. Vi foreslår, at du fortsætter til  Yosemite nationalpark, at tager et smut forbi det berømte vinområde  Napa Valley og at du besøger stemningsfyldte San Francisco, inden du  tager tilbage til Los Angeles og afslutter din fantastiske naturrundrejse.

Mulighederne er uendelige, når du tager på kør selv ferie i det vidtstrakte  USA. Her finder du alt lige fra pulserende storbyer, spektakulære naturoplevelser  og lange kridhvide sandstrande. Hvis du er på udkig efter en rejse,  vil du ikke blive skuffet over det eventyrlige USA.

Har denne artikel vakt din interesse, så  tag et kig på Danexplores’ kør selv ferie i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rejse Guide located at , , . Reviewed by 61 customers rated: 1 / 5