New York Rejseguide
New York2

New York guide

Den energi og den stemning, du vil ånde har virkelig lidt at sammenligne med andre steder i New York vil overraske dig for den stærke vind, der kommer fra nord eller fra Ocean og kanaliseres langs dens veje. En lettelse for forurening. Faktisk vil du ikke rigtig føler forurening og trafik smog af disse grunde.

For ikke at nævne Central Park, den grønne lunger af byen, hvor du kan slentre langs de løvrige boulevarder, padle i damme, jogging eller skating rundt eller endda tage en hest-ride lektion i form af en sund og sporty aktiviteter, ville du være glad for at vide, at byen New York har en større begivenhed til indslag i maj. På den første uge og netop den 4. maj, være klar med dit eget eller lejet cykel for BIKE NEW YORK begivenhed, der finder sted hvert år for en årlig maraton.
new-york-skyline
De siger i New York, vil du bruge en formue. Jeg siger, det er ikke helt sandt! Det afhænger naturligvis af, hvad du ønsker og ikke vil du ikke gå glip men hvis en Breakfast at Tiffanys vinduer kan gøre din rejse, vil du se det er ikke så dyrt.
New York2
Først, gå ikke glip Starbucks, (du vil ikke, som de er overalt), hvor en god morgenmad eller en pause vil koste dig 3-5 dollars. Og for det andet en stopning pause til frokost kan du enten vælge at indtaste et supermarked og gøre dig selv et par sandwich eller prøv et asiatisk (Thai fortrinsvis) deli. Du vil ikke tro, hvor velsmagende og stadig ægte kan være en suppe, stiger med saltede veggies, kogt æg med kylling nuggets! Undgå venligst Mc-og Co hvis du interesserer dig for dit helbred! Med omkring 6-10 dollars du vil være meget tilfredse!

Related Posts :

One thought on “New York Rejseguide

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rejse Guide located at , , . Reviewed by 61 customers rated: 1 / 5