Afbudsrejser og restpladser

Afbudsrejser og restpladser

Afbudsrejser og restpladser

I løbet af juli måned er antallet af søgninger på ordet ”Afbudsrejser og restpladser” femdoblet på søgemaskinen Google, hvor over 4000 danskere hver dag søger på afbudsrejser i disse dage. Og de stopper ikke ved søgningen, men køber sidste minut rejser i stor stil.

– Vi kan se på analyserne, at folk shopper meget rundt efter de bedste priser på sidste minut rejser, og når de finder den rigtige rejse til den laveste pris, slår de til. Hos Star Tour sælger vi så mange rejser pr. dag, at det svarer til 10 charterfly, og over halvdelen af dem er med afgang nu og her. Det skyldes en kombination af blandet dansk sommervejr og for mange rejser på markedet, hvilket presser priserne ned til noget, man ellers slet ikke ser i juli, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Afbudsrejser = restpladser

At folk vælger ordet afbudsrejser, når de søger på Google, skyldes en gammel opfattelse af, at de rejser der er til salg med afgang nu og her, er rejser som nogle har købt før, men har måttet melde afbud til. Sådan er det slet ikke:

Afbudsrejser og restpladser

Afbudsrejser og restpladser

– Afbudsrejser har intet med afbud at gøre. Det er simpelthen restpladser, fordi der er for mange rejser til salg i markedet, og rejsearrangørerne ikke når at komme af med dem alle i god tid. Derfor må vi dumpe priserne op til afgang, og det er her, forbrugerne kan gøre rigtig gode kup i år. Man kan komme på solrejse til samme pris som en campingtur i Danmark i juli og august, siger Stig Elling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rejse Guide located at , , . Reviewed by 61 customers rated: 1 / 5